Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *znudzona*

Jakie ubrania dla mnie?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmja
mysle ze przede wszytskim buty na wysokim obcasie. poza tym. bluzki z dekoltem w literke V. mysle ze powinnas unikac spodnic jakie masz na sobie. szkoda ze nie dalas lepszego zdjecia bo na nim jestes daleko i stoisz na jednej nodze wiec kiepsko widac. mysle ze masz figure gruszki ale do konca sie nie znam wiec moze sie myle.

Gość kldhfklshfldsf
Noś bluzki w paski. Naprawdę maskują tuszę. Spodnie raczej rozszerzane na dole, żadne rurki.

Gość Wolvfram
Hej :) jesteś tak zwanej 'grubej kości' i tak jesteś skonstruowana , chcesz i będziesz próbować zrzucić trochę wagi za pomocą głodzenia się albo ostrej diety i na wadze będą różnice +/- 3 kg. , jesteś jaka jesteś i należy to zaakceptować i polibić, polubić siebie a odnośnie ubioru to polecam, tylko sukienki do kolan, ponieważ sukienki fantastycznie niwelują wszelkie fałdy i rozlewiska w okolicach pasa , każda kobieta wygląda fajnie w sukienkach , chyba masz trochę ciemniejszą karnację, więc myślę że spoko możesz pokazać się w kremowej sukience lub w kolorze szampana , głowa do góry i pierś do przodu Szanowna Pani :)

Gość *znudzona*
Wolvfram ja akceptuje siebie taka jaka jestem wiec z tym problemu nie mam.No i niestety jestem bladziutka jak sciana.Co do figory to raczej nie gruszka...jestem dosyc duza od piersi po uda.Mam duzy, wystajacy brzuch i to jego chce ukryc.

Gość Wolvfram
*znudzona* moim zdaniem będziesz ekstra wyglądać w każdej sukience, która wyciąga figurę ale namawiam do noszenia latem sukienek jasnych ze wzorami kwiatów , a może na sukience wzór maków polnych, które rosną ładnie do góry i wyciągają a może irysy albo mieczyki ? :)

Gość Wolvfram
jeszcze jedno *znudzona* jeżeli zakładasz bluzkę ze wzorem kwiatowym to nigdy w życiu nie zakładaj spódnicy ze wzorem, spódnica niech będzie gładka i odwrotnie , spódnica w kwiaty a bluzka gładka , chodzi o kontasty , to jest ważne i postaraj się to zapamiętać :)

Gość *znudzona*
staram sie o tej zasadzie pamietac ale akurat wtedy nie mialam w szafie zadnej eleganckiej spodnicy ani bluzki gladkiej i dlategom wyszla taka mieszanka.a moze jakies linki z sukienkami Wolvfram?

Gość zdupa
ołówkowa spódnica i wysokie obcasy to najlepsze rozwiązanie przy takiej figurze

Gość Wolvfram
*znudzona* tylko podpowiadam , jak chciałbym Ciebie zobaczyć w realu i pochwalić Ciebie za fajny wygląd albo nie , natomiast nie licz na faceta, że Tobie linki podeśle z propozycjami sukienek, sama powinnaś wiedzieć jak się fajnie ubrać i wyglądać i aby kontrasty były , jak wiesz każdy facet jest rylko wzrokowcem, więc faceci oceniają kobiety po wyglądzie , więc życzę - ubieraj się modnie i kobieco , mieszaj kolory i baw się kolorami , właśnie kobiety mogą się bawić kolorami i między innymi tym się różnią od facetów , poszukaj zwojego stylu :)

ehh, mój styl to dresik i jakiś wygodny podkoszulek bo w tym czuje się najlepiej.Ale tak do ludzi nie wyjdę :)

ana anaaa a moglabys jakis link do takiej sukienki podeslac?bo w teorii to wiem jak wyglada ale gorzej z praktyka :(