Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarahhh1118

Ktora spotykala sie ze starszym facetem 40letnim

Polecane posty

Gość wołanie na puszczy
wszystko zależy od tego kto czego chce i co lubi. o gustach się nie dyskutuje. wszelkie generalizacje są bez sensu. trzeba sie odnaleźć z odpowiednią osobą w -jak w tragedii antycznej - w jednym miejscu, czasie i przestrzeni. a wtedy wiek, status, a nawet wygląd przestają mieć znaczenie. ja szanuję wszystkie partnerki które miałem. przestancie sie łapać za słowa. do czynu! czyli do łóżka bo sie zciemnia.

Gość Sarahhh1118
Dla mnie firma faceta nie jest asz tak ważna ale furę to musi mieć dobrą, minimum Fiat Punto. Gościowi z taką furom to nawet analnie bym dała.

Sarahhh1118 nie....to raczej ty kiepskie wnioski stawiasz.....ewce dogadza 40-latek którego jednak nie zamienia na męża i ciekawi mnie dlaczego.....bo czyżby jednak nie byłby tak dobry w te klocki aby warto byłoby być z nim na stałe?

baby to jednak głupie stworzenia....:O....1:0 dla facetów:O....

Gość elwcia_29
fev - ty chyba kompleksy masz :) samochód to nie wszystko, ale facet bez auta.... mój obecny kochanek ma alfa romeo 166 - super - ale widujemy się rzadko :( ten kolega był ze mną dawno temu - teraz mam męża i rodzinę :) a to co innego, z takim facetem mogę się spotkać od czasu do czasu ale nigdy z takim nie będę - na co dzień mógłby mnie traktować inaczej. A tak jest to święto w moim życiu. Może mój mąż też kiedyś kupi kwiaty, przewiezie mnie fajnym samochodem, zajmie się mną - a potem pójdziemy do łóżka na kilka godzin .... a póki co nie zanosi się na to

Gość elwcia_29
On ma dzieci wychowane, pozycję, pieniądze i wolny czas, a faceci młodsi z reguły uczestniczą w wyścigu szczurów.... dorobią sie po 40-ce - takie są realia owszem są wyjątki - ale one potwierdzają regułę - no i nie każdy 40-latek jest fajny, ja mówię o rodzynkach, a że jestem atrakcyjną kobietą mogę sobie przebierać - jest dużo chętnych którzy chcą mnie mieć choćby na 1 raz.

"przewiezie mnie fajnym samochodem," O matko! Ty już dziewczyno nic więcej nie pisz, bo się tylko pogrążasz...

Gość elwcia_29
bo na fajny samochód trzeba sobie zapracować - ale tak jak pisałam nie oto chodzi - chyba nie czytacie dokładnie

Gość elwcia_29
A oprócz tego, że jestem bardzo atrakcyjna do na dodatek stosunkowo tania.

Gość awerty
A ile bierzesz za laskę z połykiem ?

Gość elwcia_29
To tajemnica ale powiem tylko że dla stałych kljentów robiem znirzke.

petrol - a ty gdzie wyrwałaś partnera 20-cia lat młodszego ? W geriatryku ?

Gość elwcia_29
Dzięki za podszyw frajesrtwo :) - ale to z zazdrości tak piszecie