Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala gruba swinka

co myslicie o tej figurze? fotka.

Polecane posty

Gość mala gruba swinka
One. nie doczytalas chyba topiku.

Gość qwertyuiie
Brzydulo, możesz się uważać za kafeteryjnego lachona. Naprawdę.

doczytalam bardzo dobrze. jesteś niezadowolona ze swojej figury (ha ha ha, smiech na sali) i negujesz zdania ludzi którzy piszą, ze jesteś szczupła :) gratulacje :)

Gość qwertyuiie
Ona - ile Ty masz lat dziecko?

Gość mala gruba swinka
nie neguje? myslisz, ze dalam zdjecie i napisalam zeby ktos mi napisal nad czym musze popracowac, bo chcialam komplementy poczytac? albo ze jestem wychudzona, ze mam tlaski tylek albo ze jestem zgrabna? daleko mi do idealu czy do chudosci. od jutra zaczynam walke z udami i brzuchem i rekoma, bo ejstem bardzo niewymiarowa. tylek jak szafa, a rece jak witki.

a czy to wazne? co Wy ludzie, nienormalni jesteście? jak autorko tematu w ogole mozesz pisac, ze przeraziłas sie jak zobaczylas siebie w stroju kąpielowym, albo ze obrosłaś tłuszczem przez zime?! albo na siłe szukasz problemów, albo jesteś zdesperowana i czekasz na tony komplementów (które juz zresztą otrzymałaś).

uda masz raczej szczupłe :) a tych negatywów z tąd to nie bierz za bardzo na poważnie ;)

tak, bardzo Ci daleko do chudości. nie bądź smieszna..

Gość qwertyuiie
Brzydula, serio, atrakcyjna babeczka jesteś. One- po prostu mam wrażenie, że masz 13-17 lat. I chyba do szczupłych nie należysz :P

niestety, ale mam więcej ;) a z moją figurą wszystko okej. nie jestem zazdrosna o figurę autorki, tylko denerwuje mnie jej postawa. dobrze wie, ze jest szczupla a mimo to biadoli na forum wyciągając od ludzi komplementy.

Gość opiszę wam moją historię
Wyglądasz ok i nie tyj. Jak Ci pójdzie w uda, tyłek to będziesz wyglądała jak grucha. Ja tak mam. Ogólnie jestem szczupła ( nie wychudzona) ale mam kościste wprost ramiona, niewielki biust (miseczka B, małeC ) , szczupła talia a za to tyłek większy i biodra i uda za grube i dziwnie to wygląda :(

Gość qwertyuiie
Niewiele więcej. Niech pisze, co Ci do tego? Gdyby wiedziała na 100%, że jest taka super, nie prosiłaby kogokolwiek o ocenę. Jest zgrabna i to bardzo, i nie zaszkodzi jej podkreślanie tego.

Wie na 100% ze ma zgrabną figure, pisze, bo chce to usłyszec od innych.

Gość HEJKA4
chudzinka...niezdrowo wyglądasz

a ja uważam ze ładna ta firurka na fotce, podoba mi się, napisałabym tylko ze chwile sie zastanwawiałam nad długi tułowiem, kos tu tak napisał, ale to cyba efekt tego, ze masz nisko majtki. wg. mnie jest ok:) w sam raz:-)

Gość najdziwniejszy
powiedzialbym, zebys sie ze mna umowila... ale jak majac taka figure, zadajesz takie pytania to ewidentnie masz cos z glowa :D