Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala gruba swinka

co myslicie o tej figurze? fotka.

Polecane posty

Gość mala gruba swinka
pytam sie powaznie

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
masz okropny brzuch- pocwicz troche :/

Gość mala gruba swinka
powaznie sie pytam. :(

Gość oczywiscie ze
musisz schudnac... no daj spokoj dziewczyno co ty wogole gadasz gdzie ty jestes gruba ?? puknij sie w glowe lepiej :x wiesz smiac mi sie chce z ludzi ktorzy wrzycaja swoje zdjecia mowia ze sa grubi a w rzeczywistosci wiedza ze sa szczupli... tylko poporstu chca zeby ktos ich w tym upewnial... ajk nie ma ci kto prawic komplementow i szukasz ich na forum internetowym to zle z toba.... :x moze figure mas zbardzo ladna ale zdesperowana to ty jestes bardziej :D:D:D pozdro mietek :D

Gość nic nie zmieniaj bo to na gors
nie wyhcudzona tylko za malo zgrabna. za duze wciecie w talii, rozwalone biodra, krzywe nogi ale i tak wygladasz super !!!

Gość mala gruba swinka
wiem ze mam okropny brzuch i zasiegam opini innych. w polowie sierpnia jade na wakacje i sie troche przerazilam jak zobaczylam sie w stroju

Gość a poruchać się też chcesz?
:classic_cool:

Gość bongosongo
zdecydowanie za chuda i brzydki brzuch ... moi poprzednicy maja racje

Gość kicia2425
szerokie biodra masz i chudziutka w talii ale nie jedna może Ci pozazdrościć ;) nie przejmuj się

Gość laskaaaa
wizyta u psychiatry się kłąnia:)

Gość mala gruba swinka
dlaczego u psychiatry?

Gość bongosongo
bo mieciu mial racje :)

'' nie wyhcudzona tylko za malo zgrabna. za duze wciecie w talii, rozwalone biodra, krzywe nogi ale i tak wygladasz super !!!'' jakie to szczere :P Ja mam podobną figurę xP i wiem ,że podobam się facetom więc laska głowa o góry! ;) chyba nie chcesz robić za wieszak na ubrania? :P Faceci lubia kobiece kształty.. ;)

jejku jaka ty chudziutka . ja tez się teraz odchudzam , ale taka to bym raczej nie chciała nie być .

Gość mala gruba swinka
nie chodzi mi o komplementy tylko napiszcie co jest najgorsze w niej, bo najchetniej wymienilabym sie figurami z jakas modelka z plakatu, a nie tedy droga. nad brzuchem musze pracowac, ale nad czym jeszcze?

Gość gfvbvnfv
jestes gruszka, na udach pracuj bo brzuch masz super, w ogole dobrze wygladasz i nie tyj bo przestaniesz

Gość Teddy 0.
aQua20 ty fajna kicia jesteś :classic_cool:

Gość mala gruba swinka
waze 56 kg przy wzroscie 167cm. oj no wiem, w tylek mi idzie wszystko i w uda i dolna partie brzucha :( ale co zrobic. ramiona i rece mam za to szczuple :( a pupa jak szafa

300-400 brzuszków dziennie wystarczy na super płaski brzuch . ;) i jakieś tam pompki ,rowerki i co tam jeszcze jest na ładne smukłe nogi. :D

Gość bongosongo
mala gruba swionka czy ty masz donw vczy co ?? przeciez ci tu wszyscy pisza co mysla o twojej figurze a ty dalej swoje .. wez sie ogarnij !!!! w sumie to wygladasz jak biedne murzynki z afryki , chude cialko i welki bedem , a dupe pewnie masz plaska jak cholera.. wygladasz bvrzydko, wez schowaj te kosci bo psy sie zleca

Gość heee???
masz swietna figure mysle ze nie ejdna dziewcyzn tutaj by ci pozazdorscila.. brzuch tez w porzadku nie kazda laska musi miec umiesniony:/ poprostu ci zazdroszcza plaskiego brzusia :) ale cwiczen nigdy za wiele :) tylko nie musisz cwiczyc na sile :) bo ladnie wygladasz :) ale teraz pytanie... czmu masz taki pseudonim..?? skoro zgadzasz sie ze wszystkimi nie jestes przeciez gruba...??

Gość bongosongo
wielki bemben mialo byc

Gość joijoi
zajebiscie dlugi tulow:D

Gość moja dupa jak świątynia
Ja robię 50 brzuszkow i mam plaski brzuch, plus 30 x podnosze nogi do skosu na dolne partie, wiec te 400 to jakas farsa jest