Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aQua20

Czy to normalne ?????????????????????????????HELP

Polecane posty

od wczoraj postanowiłam biegać , wczoraj szło mi jako tako ale dzisiaj masakra nawet nie mogłam przebiec 2 min ( biegam na razie 5 *2min bieg/4min marsz) czy to normalne na początku biegania ? a może ja mam coś z sercem że się tak szybko męczę :/

Zawsze na początku jak zaczynasz coś robić jest ciężko ,ja tak miałam jak zaczynałam robić brzuszki: serce waliło mi jak oszalałe i też myślałam ,że ze mną coś nie tak ,a teraz doszłam do wprawy i robię nawet 500 brzuszków dziennie. :) Myśle że u Ciebie będzie podobnie , po kilku dniach systematycznego biegania będziesz śmigała tak że nikt Cie nie dogoni. :D

Zdecydowany1977- ;) sad_girl_- kurcze aż nie mogę w to uwierzyć że kiedys bedę tak biegała przeraża mnie ten plan treningowy do następnego tygodnia pobiegam jeszcze 2 razy . a od następnego 3 minuty biegu ja chyba nie dam rady 😭

aqua20 ;) "I'm a barbie girl, in the barbie world. Life in plastic, it's fantastic! you can brush my hair, undress me everywhere. Imagination, life is your creation (...)" ;)