Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frank_998

komary, jak walczycie ?

Polecane posty

Gość Frank_998

Straszna plaga komarow, jak sie wyjdzie na spacer to ciezko sie opedzic. Jest ich tak duzo, ze atakuja w mgnieniu oka. Jak walczycie z nimi w domu ? Jakies elektroniczne gadzety do odstraszania ?

Gość Frank_998
no to jestes szczesciara, a u kogo są i ma jakies sposoby? ja mieszkam w wawie i jest ich pelno

Gość remeydaa
Witamina B- poczytaj sobie o niej :) moim zdaniem najlepsza metoda

7me:) ale u mnie w miescie malo komarow.niedawno wrocilam ze spaceru:) w tym roku nie mialam ani jednego bombelka

aha z ta witamina-ja biore skrzyp polny a w skladzie ma kompleks wit.z grupy B jak jestesmy nad jeziorem to wszystkich gryza a na mnie siada komarzyca i odlatuje

summer wiesz ja jakos sobie nie zdawalam z tego sprawy dopoki nie poszlam do kolezanki a tam pelno much:Osiadaja wszedzie w swoim mieszkaniu jeszcze muchy nie widzialam:)komara tez nie tylko 3 pietra wyzej a jaka roznica;)

ja lykam witamine b i nic mi nie daje :o a polecam autana w spraju do psikania, off to najwieksze gowno. a do domu reida do kontaktu. wszystkie robale zdychaja. nic mnie nie gryzie i moge miec spokojnie otwarte okno.

nosz cholercia a ja nie mam :P a z tym Off'em sie zgodzę, bubel jakich mało.

Gość taa niedobra pupa
U mnie aż sie roi... Jeszcze mam sadzawkę na ogrodzie... :(

u mnie pełno tych komarów bo mieszkam pod lasem, ale mam pewne sposoby na walkę z nimi-przy wejściu do domu postawiłam takie specjalne rośliny, który zapach odstrasza komary(plastry świeżo pokrojonej cebuli również odstrasza komary) na okna mam położoną taką specjalną siatkę, żeby nie wlatywały do domu, a jako środek odstraszający komary-moim zdaniem autan jest najlepszy

Gość Niuniulka aa
a u mnie komarów nie ma;p

Gość bo to zlodziejeee
przed wyjazdem nad wode wpieprzylam chyba z 8 witamin B i tak mnie pocieły:(

moja ciocia mi powiedziala ze mieta odstrasza komary, wystarczy polozyc z 2-3 saszetki na parapecie. testowalam - prawda :) nie mam siatek w oknach a 24h/7dni okno jest otwarte taka duchota.. ;/

Ziaja spray różowy anty bzzzz.I oczywiście witamina B compositum, ale trzeba ją zacząć brać wcześniej-nie działa od razu, skóra musi nią przesiąknąć.

Gość ONA nic nie jadła?
rajda:D na noc do gniazdka z prądem i spoko :D OFFem sie kiedyś wypsikałam i myślałam ,że sie zadrapię na śmierć , uczulona na niego jestem:O

Gość onka____________________I
JA JESTEM CALA POGRYZIONA, JUZ NIE MOGE NAPRAWDE, NIC NIE SKUTKUJE

A ja mam złą krew i mnie tak bardzo nie atakują. :P a jeśli już jakiś zacznie to lecą teksty typu 'pieprzony komar, jeszcze raz tylko mi przyleć ,a Cie zabije' :D