Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lucek-kumam

BŁAGAM, POMOCY.. STUDIA

Polecane posty

Witam. Wczoraj odebrałam wyniki matur i niestety lekko się rozczarowałam. Myslalam, ze poszlo mi znacznie lepiej. Marzę o studiach panstwowych dziennych i nie mam pojecia czy z moimi wynikami mam szansę dostać się na owe studia. Myslalam o takich kierunkach: zdrowie publiczne i kosmetologia, a moje wyniki matur to: z polskiego i angielskiego po 71%, biologia 62%, matma 68%. Wszystko na podstawie. I moje pytania: mam szanse dostac sie na studia dzienne? jesli tak to gdzie? moze kiedys ktos z was mial podobny przypadek? nie chce wydawac kasy w bloto na rekrutacje, wiec pomozcie.. gdzie najprawdopodobniej moglabym sie dostac? z gory przepraszam za nieskladnosc mojej wypowiedzi, ale jestem mocno zdesperowana. BŁAGAM, POMOCY.. z gory dziękuje za wszystkie rady..

Gość ma-rka
państwowe studia kosmetologii sa tylko na niektorych akademiach medycznych, reszta to sa prywatne studia. Na akademie medyczna jest jakies 8 osob na 1 miejsce, wymagaja rozszerzonej biologii i chemii. Więc o państwowych studiach zapomnij, a jesli chodzi o prywatne sa to koszta ok 5000zl. W Olsztynie jest kierunek zdrowie publiczne, specjalizacja kosmetologia czyli 2 w 1. Jestem troche zorientowana w tematcie bo lzatat temu składalam na kosmetologię papiery i wlasnie zaczne 3 rok kosmetologii. POZDRAWIAM.

Gość ergr
w rzeszowie jest zdrowie publiczne na uniwersytecie tam chyba znowu wysokiego poziomu nie ma ale nie jestem pewna. a na prywatnej chyba wlasnie w rzeszowie otwieraja kosmetologie

Gość ma-rka
nie wiem co trzeba miec w glowie, żeby idać na studia patrzec na najniższy poziom nauczania, po cholere w ogole studia, skoro i tak gowno sie nauczysz?!

prosiłam o pomoc a nie o chamskie docinki, mam to w nosie. chcę studiować dziennie, a ze kiepsko poszla mi matura to muszę mieć jakies wyjscia awaryjne. dzięki za wypowiedzi, pozdrawiam :)