Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterka marta

Jak przygotowac sie na impreze

Polecane posty

Gość panterka marta

w sobote ide do klubu. Chce wszystkich olsnic i zrobic wrazenie. jak rAdzicie sie ubrac i umalowac? jakie dodatki wybrac?

Gość panterka marta
Chlopaki wypowiadac sie co wam sie najbardziej podoba :D a paznokcie maluje na czerwono :P

Gość nie lepiej się nie wychylać
hhhmmm ale ja ty siezastosujesz, kupisz te ciuchy co ci doradzimy i dodatki, moze napiszesz np kilka opcji a my wybierzemy ktora najbardziej nam sie podoba :) ps ile masz lat?

Gość panterka marta
moze nie wszyscy stosuja twoje praktyki naczelny chamie :P

Gość nie lepiej się nie wychylać
leviatan w klupbie naturalnośc to chyba odpada :D z reszta kto zauważy że masz na buzki 100 kg tapety? nikt przy takim swietle a raczej braku swiatła kazda buzia wydaje sie piekna :D

Gość panterka marta
mam 18 lat. zamierzam zalozyc czarna spodniczke, bluzke zawiazywana na szyi bez polowy plecow oraz czarne szpilki na 4 cm obcasie

Gość panterka marta
taka w stylu marynarskim czyli biała w granatowe paski

Gość jhjgf
coś mi ten strój wsią zajeżdża.

Gość panterka marta
jhjgf jaki stroj proponujesz?

Gość ona dwie ósemki
krótkie spodenki jeansowe.. lub spodniczka i biala bokserka.. jeszcze zalezy ile masz lat?

Gość WIEŚ :O
ludzie nauczcie się ubierać ! mam tyle samo lat co ty ,ale w życiu bym się tak nie ubrała..chyba już bym wolała ciemne jeansowe rurki,a do środka wsadzony top biały na ramiączkach+fajne dodatki typu turkusowy wisiorek,bransoletki,fajny pasek do spodni i torebka ,buty to koturny czarne proste lub jakis konkretny obcas bo tn 4cm to jest troche gówniany obcas .. juz lepiej płaskie fajna zwiewna fryzura ja sobie lekko końcówki podkręcam mam za ramiona włosy i makijaż -troche różu na policzki,nawilżam kremem usta,rzęsy maluje ,dobra perfuma i jazda ! żadnego kiczu ! oczywiscie to nie jest jakis mój ulubiony strój bo za dlugo by Ci opisywać i nie wiem jakie masz te ubrania ,ale ten już jest lepszy niz z tą wiązaną marynarską bluzką na szyi ii szpileczkach co sobie juz je wyobrażam z czubkiem jakims :o

Gość ona dwie ósemki
w zupełności zgadzam sie z ,,Wieś"

Gość ona dwie ósemki
a co do ciebie autorko to jedynym strzalem w dziesiatke sa te paznokcie pomalowane na czerowno.. zalezy jeszcze jak to sa pomalowane.. i jak zadbane sa paznokcie.. ale czerwony jak najbardziej ok..

Gość japikole
co jest ku.wa zlego w tej prozpozycji autorki?? ludzie przestance tak najezdzac na nia, moim zdaniem to polaczenie jest ok

Co to do jasnej kurwy nędzy jest dobra perfuma? :o Od wsioków innych wyzywasz, a sama piszesz 'perfuma'. Coś takiego w przyrodzie nie występuje, są PERFUMY albo woda toaletowa :o A strój autorki faktycznie remizą podjeżdża :o

japikole-jeszcze sie pytasz co jest złego? :O nie wierze,ze ludzie mają aż tak zryty gust ... tu nie trzeba miec dużo kasy,zeby się przyzwoicie ubrać... jak ja to mowie "diabeł tkwi w szczegółach" jesli masz w miare ładną twarz,szczupłą i zgrabną figure i w dodatku jestes zadbana( i nie w tym sensie,ze nawalasz dzien w dzien tapete na twarz tylko np. masz nawilżone ciało,nie schodzi Ci skóra z nosa ,nie masz popękanych ust i ładnie pachniesz) to strój tu będzie najmniejszą atrakcją ,a moze tylko uwydatnic Twoje atuty .. ja u siebie zawsze stawiam na podkreślenie szczupłej talii u nóg ..i nie ubieram krótszych spodniczek niż 7cm nad kolanem ,reszta to już naprawde jak pasek na dupie ..

erudytka- co się dojebałas perfumy ? :O nie wiesz co to jest dobra perfuma? l.poj. to znaczy gustona ,nieprzesłodzona i śmierdząca babcią :O czego ty nie rozumiesz? :O

przed*

Tego że się nie pisze 'perfuma, perfum' :o Bo to wsią zajeżdża, są 'perfumy' i tyle :o DOBRE PERFUMY :P Dla mnie zaczynają się od ceny pow. 100 zł, reszta śmierdzi :P

tralalala - o matko ta spódniczka jest straszna :O :P przepraszam,ze tak objeżdzam,ale próbuje być szczera,a inaczej nie dotrze(wiem to po sobie)

Gość obibokkk
wies idz zamiatac ulice

tralala - takie połączenie to jak Avril z czasów 'Happy Ending', zbuntowane imoł :D

Gość ona dwie ósemki
spódniczka od tralala w ogole mi sie nie podoba za to bluzke mogłabym założyc.. ale chyba nie do klubu nie wiem jak wyglada w rzeczywistosci..

Gość prawa_skarpeta
założ se worek pokutny,z włosów ułóż efektowne afro bengalskie,strzel sobie barwy wojenne na twarzy.Mysle,ze bedziesz w centrum zainteresowania...

ona dwie ósemki- dzięki ;)) i też zgadzam się,ze te paznokcie w kolorze czerwonym będą fajnie wyglądać

Czerwień na paznokciach jest zawsze ładna i zawsze seksi, nawet jeśli nie pasuje kolorystycznie do stroju :P Wtedy można głębszy odcień dobrać i już :D