Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterka marta

Jak przygotowac sie na impreze

Polecane posty

Gość WIEŚ :O
autorko-z racji tego,ze nie znam ani Twojego ciała,ani ubrań jakie masz w szafie to proponuje Ci coś co podkręsli kobiece kształty (bez zadnych wydziwień czyli cekinów,kwiatków,łańcuszków przy spódniczce itp.." ja np. kiedyś kupiłam sobie czarną sukienke na skórzanych ramiączkach i pamiętam,ze długo się zastanawialam czy ją kupic bo kosztowała 160zł(a dla mnie to jest dużo) i taks obie myslałam taka zwykła prosta rzecz,a tyle kasy..,ale KUPIŁAM i do tej pory nosze ją w każdą pore roku nawet w zime do grubych rajstop i kozaków...i na impreze też ja moge ubrac bo mam po mamie z jej młodości taki gruuuby czarny pasek z guzikami (jeszcze tak grubego paska w talii nie widzialyscie) jest on z takiej gumki :D CUDNY i jak go założe to mam niewyobrażalnie duże wcięcie w talii (mimo własnego) dlatego poponuje inwestowac w proste rzeczy i świetne dodatki własnie typu paski w talii,do spodni,bransoletki ja lubie orientalne ,ale takie miedziane,kolczyki (nosze tylko przy uchu wg mnie lepiej się prezentują i są takie lekko ukryte ,a jednak da się zauwżyć) ,chustki ,pierścionki duuże itp. powodzenia:)

Gość kobitkaaa76
kobitki co sie tak burzycie ja na dyskotekach widziałam dziewuchy w zwyczajnych dzinsach i to nawet nie rurkach tylko tzw 'dzwonach' do tego adidasy... i jakas zwykla bluzka na ramiaczka. A co najgorsze zero dodatkow i makijaz prawie niewidoczny albo kiczowaty makijaz: oko obrysowane czarna kredka i masa ciemnego pudru...az rzygac sie chce!! co o tym myslicie?>??

tak czerwony wszystkie jego odcienie to świetny kolor dla paznokci ja lubie jeszcze kremowy (kryjący i ten mniej kryjący,a bardziej nadający połysku) ..autorko masz tipsy? ...

kobitka76- własnie dlatego się tak burzymy,aby nie wyglądać jak opisana przez Ciebie dziewczyna :D jasne,ze można isc w piżamie i dobrze się bawić,ale nie porównujmy się zaraz do najgorszych,a do tych najlepszych(wychodze z tego założenia,ze zawsze moge lepiej wyglądac i nie tylko) :) jednym słowem opisana przez Ciebie dziewczyna to JEDNA WIELKA TRAGEDIA jeśli chodzi o ubiór oczywiscie ;)

Gość marta panterka
mam dosc ladna figure, jestem szczupla, nie mam zbyt duzego biustu mam zgrabne dlugie nogi, ciałko jest ladnie opalone..

hmm to chyba mamy podobne figury ;) tzn. też mam długie nogi i mam 173cm waże przy tym 55kg ,czyli jestem szczupła ,małe piersi -70B ,delikatnie opalone ciało no i ładne wcięcie w talii i jakos nie mam problemu z dobraniem do swojej figury ubrań..praktycznie wszystko zawsze pasuje;)

dodam,ze też dzisiaj ide na impreze,ale ja już wiem co ubiore :D

Gość marta panterka
wies- dzieki za rady na pewno sie przydadza. a jakie masz wlosy? no opowiadaj jak sie ubierasz na ta imprezke :D

Gość pijak, złodziej i kłamca
Jak jesteś młoda to każdy podpity zr00chać Cię będzie chciał - no chyba, że brzydka jesteś to nawet pijak Cię nie ruszy!

Gość ona dwie ósemki
co do włosów to tak jak ,,Wieś pisała" albo delikatnie podkrecic.. i tak zostawic.. albo jakos fajnie upiać.. tak zeby były tak jakby na boku upiete.. tylko żadnych kucyków na boku!!!

ona dwie ósemki- oo z tym upięciem na bok też fajny pomysł dałaś autorko -ja mam włosy do połowy biustu ,jasny brąz(farbowane) miałam ciemny blond, mam je dosyć mocno wycieniowane bo chciałam,aby u góry było gołym okiem widać,ze mam więcej wlosow,a na dole takie puszczone długie ,grzywke mam bardzo grubą bo mi tak fryzjer za kazdym razem ją zostawiał ,ale to w sumie dobrze bo z niej moge robić rózne ciekawe rzeczy np. wicher do góry ,upinał z boku ,czy ją podkręcam i mam na górze dużo włosów wtedy .. no takie tam bajery ;) a ubieram się myśle,ze odpowiednio na 18-stke koleżanki ,która odbędzie się u niej w domu ,a potem idziemy do klubu potańczyć .. no to tak: ciemne rurki ,koturny czarne:D,czarny top wsadzony do rurek i na to kupiłam sobie ostatnio taką cudną ,zwiewną kremową z koronki bluzke ,tylko ona ma taki dłuższy rękawek dlatego ściągan go do góry i wygląda jeszcze ciekawiej bo przy końcu ma taką perełke.. wkazdym bądz razie strój jest bardzo zmysłowy i delikatny ,w sumie mówią mi,ze jestem taka własnei z urody bardzo delikatna i chyba tez dlatego tak się ubieram .. jeszcze przy kupnie tej bluzki strasznie spodobał mi się dekold bo jest trójkątny bardzo wycięty dlatego też mam pod spodem czarny top i przy kołnierzyku są takie falbany .. kurcze nie wiem jak to opisac ,a zdjęcia nie mam

*DEKOLT :) sorry

a co do dodatków to duży pierśnionek turkusowy i turkusowy wisiorek to wszystko ;) włosy albo idealnie wyprostuje,albo tylko na dole podkręce mysle,ze ta 2 opcja jest lepsza bo i tak w trakcie tańczenia one mi sie lekko skręcą na dole ;)) makijaż prosty - róż na policzki (albo taki bardziej brązer),usta najpierw kremem ,a potem kremową szminką,rzęsy pomaluje i moze na górnej powiece w kąciku oka zrobie cieniutką kreseczkę czarną kredką(ale z tym się jeszcze zastanowie)