Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WitamWasWRzeczywistosci

KTO WYGRA MUNDIAL 2010?

Polecane posty

Gość nic z tych rzeczy
tylko nie szwabi faszystowskie, ich dziadkom mam kibicować , któzy wybijali polskie rodziny, dzieci niemowlęta, nic z tego

Gość Arterka
a mnie sie podoba bramkarz Argentyny z numerem 22 Sergio Romero on jest boski na jego widok nózki same mi rozchylają

Gość urugwaj wygra
Arterka - Argentyny już nie ma :) URUGWAJ to jest to

Gość milllkkaaaaaaaaaaaaaaa
Wojna byla w ubieglym stuleciu, a od pieciu lat jestesmy w Unii Europejskiej i Niemcy to nasi najblizsi sasiedzi. Swiat sie zmienia, oszolomie... Mamy teraz innych wrogow, niz ci wymysleni z twoich wspomnien.

Gość femina5
Wasze komentarze sa zalosne! W Niemczech bawi sie caly swiat! Bawia sie ludzie z przeroznych panstw, na ulicach sa auto-corsos, wszyscy super rozumia sie i nie ma rasizmu! Wy nie umiecie tak, w Polsce panuje tylko zawisc zazdrosc i historia drugiej wojny! Jestescie w Europie, koniec z ta nienawiscia i rasizmem! Nikt wam nic nie robi, wrecz przeciwnie. Obudzcie sie!

Gość Danny Boodman td lemon 1900
nasi pilkarze nawet nie powąchali powietrza mundialowego nie mówiac juz o dotknieciu murawy piłkarskiej w RPA więc kibicuje niemcom bo to najblizszy sąsiad życzę im zwyczęstwa ja nie żyję przeszłoscią ja żyję przyszłością ale niektórzy polacy są załośni w twoich idiotycznych wypowiedziach brak słów

Gość fifol
Wygra FIFA, zarobi ok 2 mld dolarów, a RPA będzie w plecy o podobną kwotę. :P

Gość tacy sa prawdziwi katole
offerma twoimi wypowiedziami pokazujeś ksenofobie rasizm i głupote i jestes głupi jak but i tyle mam ci do powiedzenia

Gość fifol
Imho, Polska jest bardziej tolerancyjnym krajem pod względem rasowym niż Niemcy, Francja czy Belgia. Jak ktoś nie wierzy to niech poczyta o tym dlaczego we Flamadnii władze zakazują wieszania szyldów w innych językach niż flamandzki albo dlaczego operator pod nr 112 nie chce przyjmować zgłoszeń w innym języku.

Katole - może tak, ale nie katolicy!! Tak na marginesie do glównej dyskusji upraszam uprzejmie o rozróżnanie tych grup! Katolem nie jestem, a katoliczką owszem :) Katol to cos strasznego, rasizm i zacofanie, ale zwykły Katolik, praktykujący, ale rozsądny, to kurczę blade czasem jednak bywa zupelnie normalny i myślacy :) żeby mi tu nikt nie myslal, ze kazdy, co chodzi regularnie do kosciola, to od razu jest fanem Rydzyklandii, nienawidzi Niemcow i glosuje na hodowcę kota...

Oferma, tyś Katol :( o, masakra...

Gość osiem_dresden
offerma jeśli chodzi nordstream to niemcy beda mieli tanszy gaz niz my a kto bronił polakom przystapic do spółki miala byc odnoga na wysokosci Niechorza ale glupie polaczki forsowali pomysł by bydowac przez Ukraine rurociąg a Ukraina ma nas w dupie to pokazała jak ruskie zakrecili kurek z gazem kiedy nasze interesy z braku gazu na dłuzsza mete mogly byc zagrozone słuchaj głupich Pośpieszalkich wiadomości Pisowske tv Trwam i tym podobne tobie juz na mózg padło od tego sluchania idz zmów pasiorek i spać idż i bdz czujny uwazaj bo nas niemcy napadną więc spij z szablą pod poduszką

Jesteś zwykłym chamem! i kto ci dał prawo do wyzywania mnie w ten sposob? jestes najbardziej zalosnym kmiotem, jaki tutaj pisze. Masz we mnie wroga.

To, ze masz zalosne poglady to jest jedno. To, jakim ty slowem mnie nazwales, to jest juz cos innego. Masz we mnie wroga, podkreslam. I lepiej juz milcz.

Nie. Bo ty nie liczysz sie ze slowami. I przegiales bardzo ostro. Za mocno.

Mam prawo uwazac, ze rozmawiam z ludzmi poczytalnymi. Jak ty na komara wyciagasz armate, to sorry - przeginasz.

Sram na ciebie i zegnam.

Gość viva espana :)
nie ma co sie przekomarzac :p wrocta do watku glownego:-D

Gość mojasubiektywnaopinia
Niemiecka gra może i jest ładna ....ale ich drużyna w ogole nie powinna istnieć. Ile tam jest prawdziwych Niemców? Moze sie nie znam....ale coś takiego...Jak w tej reprezentacji jest dla mnie po prostu to smieszne. Jak patrze na to jak spiewaja hymn...a kazdy innej narodowości...to mnie coś ...zalewa. Ale spoko...Nie moja sprawa Mam tylko nadzieje, ze albo Hiszpania...jutro. Albo Holandia - lub Urugwaj w finale - powstrzyma zespół niemiecki.

Gość michasia03
wygraja Niemcy

z całym szacunkiem mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie.

Gość michasia03
nadzieje zawsze mozesz miec przeciez :) 🌻

Gość giaana
Jestem pewna, ze Niemcy wygraja. O wojnie slyszalam tylko na historii, walczacy w niej ludzie dawno umarli, a Hitler nawet nie byl Niemcem:) wiec co mi szkodzi? Co do stylu gry - chyle czola. Wszystkie rozegrane przez niemiecka druzyne mecze obejrzalam z przyjemnoscia. Troche zaluje, ze Ghana odpadla - byli dobrzy, nawet Niemcy musieli sie niezle nagimnastykowac, zeby im strzelic bramke (jedna!). Na pewno jeszcze o nich uslyszymy:)

Nie chodzi o to, że nie lubie Niemców jako narodu, lubie ich. Tyle, ze ich reprezentacja pilki noznej doprowadza mnie do szału. Jesli wygraja trudno...Ale

Gość a skoro jeszcze narzekająą
jutro ważny dzien , Moim marzeniem jest wygrana Hiszpanii, bardzo mozno trzymam kciuki

Gość safdjnsdtyk
niemcy niemcy ponad wszystko