Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WitamWasWRzeczywistosci

KTO WYGRA MUNDIAL 2010?

Polecane posty

Gość WitamWasWRzeczywistosci

NO OCZYWISCIE ARGENTYNA :classic_cool:

Gość astrologaa
te cioty z portugali juz odpadly hahaha na czele z krystynką :)

Mistrzami Świata zostaną Niemcy czyli Polacy. :)

Gość nieienee
Brazylia !! Brazylia ! tylko nie szwaby !!

Gość józefoniaaa
Hiszpanie

Gość viva espana :)
Holendrzy

Niemcy, o ile nie dostaną czerwonej kartki Jakprzeszarżują, niesieni impulsem na fali powodzenia i czerwona się im zdarzy - mistrzami zostaną Holendrzy. Nigdy nie myślałem, ze będę kibicował Niemcom. Bo nie było powodów. Grali po prostu nieciekawie. Ale teraz grają tak, że aż chce się ich oglądać.

Gość :);) smutny
jakoś widzę, ze Niemcy niestety

Gość sdfghjkl;
O co chodzi z czerwoną kartką , prosze jaśniej , jestem babą :P

Jak się ogląda piłkę nożną, to obok sentymentów narodowościowych liczy się też piękno gry i jej skuteczność. W końcu meczy nie ogląda się tylko dla flag i barw narodowych, ale po to by zachwycac się akcjami, strzałami, bramkami. A tego dostarczają Niemcy na Mundialu. Niech wygra najlepszy. Oni mają prawo wygrać z taką grą.

Gość milllkkaaaaaaaaaaaaaaa
Niemcy! Podolski, Klose, Schweinsteiger, Mueller, Neuer... to się nazywa prawdziwy zespół :) zero takich zer jak Christiano Ronaldo czy Dawid Beckham... Precyzja i swietny poziom gry, wspaniala wspolpraca, zadnych gwiazd, silna druzyna, jednosc... Jestem dumna z tego,ze jedną czwartą reprezentacji Niemiec stanowią chłopaki polskiego pochodzenia. Nasz PZPN to banda opasłych kretynów, Podolski ich prosil o mozliwosc gry w naszej kadrze, ale oni są tak głupi, ze az boli... Tak samo wyszlo z Tucholskim... no ale przynajmniej Niemiaszki docenili naszych i wykorzystali w pełni ich potencjał. :D Fajnie, bo ta druzyna to meisterstuck, arcydzielo futbolu!

Jeśli Niemcy będą grać tak koncertowo nadal, to może ich dopaść syndrom nonszalancji. Czyli któryś z nich może zupełnie niepotrzebnie sfaulować przeciwnika i dostać czerowną kartkę. A w dziesiątkę nawet Miller, Klose i Podolski mogą nie dać rady wygrać. Czerwona kartka może zmienić losy meczu. I znowu - jak już nieraz bywało w końcówce wielkich imprez - będzie się wtedy mówiło o "wielkim dramacie Niemców".

Gość koloderone
Trzymam za Hiszpanię, to moja drużyna bez ale :)

"Piłka nożna to jest taki sport, w którym 22. facetów biega za piłką po boisku, a na końcu zawsze wygrywają Niemcy" To jest cytat bardzo stary, nie wiem, kto jest autorem tych slow, ale mysle, ze to wlasnie na tym polega :D i trzymam kciuki, zeby i tym razem to powiedzenie mowilo prawde :)

Gość mam ładne ogórki
Niemcy wygrają. I dobrze. ale Polacy i tak będą mówić, że Niemcy to prawie jak Polacy😴 Prawie robi różnicę, a Niemcy z Polakami nie mają nic wspólnego. Ale wygrają i tak!:D

Gość koloderone
Och szkoda ze poprzednimi mistrzami zostali hiszpanie :) o niemcach była ciszaa :)a cytat nie trzyma sie kupy :D wymyślony przez amatora :) millkaaa :D Mamy nadziej eże Hiszpania po raz kolejny pokaże swoje.

Gość kazmizrz z podłych
Oczywiście że Hiszpanie to wyżyny, Niemcom tylko sie udało prześlizgnąc , nie mają talentu, do gry trzeba talentu a nie umiejętności

Gość urugwaj wygra
na 100%

cytat Gary Linekera, znanego pilkarza i bardzo dobrze ujete :P

Wiesz co, zostałam właśnie uświadomiona, ze to chyba powiedzial trener Górski, a on raczej nie był amatorem ;) A Niemcy w finale Euro pokazali klase, ok, wtedy przegrali z Hiszpanami, a ja płakałam, ale teraz kochana zobaczysz, co sie będzie działo :)

O, czekaj, ty tak napisalas, jakby Hiszpanie zgromili Niemcow cztery lata temu... Widac, ze sie nie znasz na pilce :) cztery lata temu finalem mundialu był slynny mecz: Zidane kontra Materazzi...

Aha :) jak na pewno ten Gary Lineker, to juz zapamietam raz na zawsze :)

dokladnie, nieraz im sie udalo, ale nie tym razem