Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM CALA WE LZACH

BARDZO WZRUSZAJACA HISTORIA

Polecane posty

zaczne w skrocie od poczatku. w wypadku samochodowym zginal moj maz (pijany kierowca wjechal na czolowe) po dwoch tyg dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i urodzilam synka. dostal imie po ojcu i jest strasznie do niego podobny (wlosy, oczka i pieprzyk w tym samym miejscu nad gorna warga) mimo iz bylam zalamana mialam dla kogo zyc. dzis moja pociecha ma 4latka. chociaz nie widzial swojego ojca bardzo go kocha. gdy mu sie cos uda patrzy w niebo i mowi "widzisz tatusiu udalo mi sie":) ale dzis przebil samego siebie. gdy poszlismy na zakupy poprosil bym mu kupila balonik z helem (chcial tylko taki ktory sie unosi w gorze). po powrocie do domu chcial napisac list do taty. troche sie zdziwilam, ale powiedzialam "dobrze, ty mow ja pisze" potem kazal przywiazac list do balonika.... wyszedl na dwor i puscil go do nieba mowiac " lap tatusiu bo wyslalem do ciebie list" a ja teraz ze wzruszenia becze:) jestem z niego dumna. patrzac na synka widze meza i ciesze sie ze Bog nie zostawil mnie samej na swiecie. czuje obecnasc meza w malej osobce mojego synusia:)

Gość marudka
podobna sytuacje widziałam w filmie, może oglądał Twój synek też ten film.. Pozdrawiam ;) i życzę powodzenia w wychowaniu synka ;D

Gość ....,,,
sama się popłakałam jak to przeczytałam masz cudownego synka sama mam 5 latka pozdrawiam i trzymaj się dzielnie

Naprawde nie wiem skad wzial ten pomysl. moze bajeczke jakas ogladal i widzial cos podobnego? jest mi ciezko ale mam sile zyc dla niego. strasznie brakuje mi meza ale mam cudownych rodzicow i siostre, ktorzy zawsze wspierali mnie w trudnych momentach

Gość wzruszłem się
dobrze, że nie jesteście sami, pozdrawiam.

nie wyobrazam sobie co by bylo gdybym ze wszystkim zostala sama. nawet nie potrafilabym mieszkac sama (mieszkam z rodzicami maja duzy dom wiec mamy wlasny kat) mieszkanie w ktorym mieszkalam razem z mezem sprzedalam bo nie wyobrazalam sobie do niego powrotu.. zbyt duzo wspomnien

Gość beczę
pozdrawiam :)

Gość pozdrawiam cie autorko
i gratuluję wspaniałego, mądrego synka:) pozdrawiam ciepło:)

Gość 903948576
także się wzruszyłam

Gość fdgddgfdfgggfd
bua ha ha... to scena z filmu jest to po pierwsze a po drugie duplikaty tej sceny pojawiają się w co najmniej 2 kreskówkach dla dzieci. Moja córka to samo zrobiła kiedyś. Podpatrzała to w bajce. Chciała, żeby napisać w jej imieniu coś i wysłać to balonem. Nic wielkiego.

moj synus teraz bawi sie z dziadkiem na podworku. robi dla mnie babki z piasku. dobrze ze nie widzi moich lez teraz:) zawsze staram sie nie pokazywac przy nim cierpienia

fdgddgfdfgggfd dla ciebie to nic ciekawego a dla mnie bardzo wiele. moze i widzial to w bajce ale sam fakt ze zrobil to znaczy dla mnie bardzo duzo

ten watek pokazuje sile kobiety i przeciwnosci losu jakie musiala pokonac i pokonuje...to jak wpaja dziecku wielka milosc do ojca ktorego nie ma i nie bedzie mial a ty tu sie smiejesz