Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe żelki

Gdzie wy wyidziecie te niby zaniedbane dziewczyny/

Polecane posty

Gość kolorowe żelki

Czasem na forum pojawia się topik o tym, że dziewczyny o siebie nie dbają, nie myją się, nie malują i tym podobne. Nigdy nie zwracałam uwagi na dziewczyny (jestem jak najbardziej hetero :):)), ale po tych wpisach zaczęłam zwracać uwagę na wygląd dziewczyn i powiem Wam, że nie widziałam jeszcze jakichś "brzydkich" panieniek. Wszystkie dokoła chodzą ładnie ubrane, wymalowane, tu paznokcie na czerwono, tam fajna fryzurka a jeszcze dalej ekstra kiecka czy spodenki. Gdzie Wy widziecie te niby zaniedbane dziewczyny na ulicach?

Gość kolorowe żelki
No co jest z wami? zwykle to jedziecie po "zaniedbanych" dziewczynach, a jak pytam gdzie niby je widujecie to zero odzywu

Gość dgsdgsdgsdfgsd
Ja widuje zaniedbane dziewczyny np w pociągu. Może nie zwracasz aż tak bardzo uwagi na detale (w końcu jesteś hetero).Bo to że ma dziewczyna pomalowane paznokcie nie znaczy że dba o nie-często widuję że niby mają pomalowane ale z ubytkami,jakieś podrapane z ubytkami,a to zbyt fajnie nie wygląda.Co prawda trzeba się bardziej przyjrzeć ale jednak to widać-a u stup to już w ogóle strasznie wygląda. Ala ja też uważam że nie jest źle :)

Heh, dzisiaj w pracy odprysnął mi lakier z jednego paznokcia i niestety będę musiała tak jechać do domu, bo tutaj nic z tym nie zrobię... Zatem, czy jeśli ktoś na ulicy czy w tramwaju to zauważy to oceni mnie jako zaniedbaną? :D

Gość dgsdgsdgsdfgsd
Nie mówiłem o jednym paznokciu-a o każdym. A co powiesz że jak dziewczyna ma każdy paznokieć zaniedbany to nie znaczy o tym że o siebie nie dba?

Gość allee urwałłł
czarne glany dobry przyklad;)

Rozumiem Cię przecież, to taki żart był ;) Najbardziej mnie razi jak dziewczyna ma pomalowane paznokcie, lakier poodpryskiwany, a pod paznokciami żałoba godna pracownicy sortowni węgla na kopalni. Obrzydzenie bierze :O