Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka30

skad sie biora takie tepe wypowiedzi??

Polecane posty

Gość ciezarowka30

czy jak stosuje stosunek przerywany to nie zajde w ciaze; Czy jak mam ochote na pomidory to bedzie dziewczynka; Przechodzilam nad kablem w ciazy i dziecko owiniete bylo pepowina.. Czy teraz w szkole biologii nie ucza??

:-) Przepraszam, ale wybuchnęłam śmiechem... Zabobony są silniejsze od religii, ludzie boją się ich bardziej niż Boga. Poganie wpoili w nas ten rytuał opierając się na dziwnych zjawiskach. Chyba nuda im dokuczała...

jak to skąąd się biorą? Z NIEWIEDZY Nie każdemu chce sie wejść gdziekolwiek i poczytać, tylko zadaje pytanie bez zastanowienia i ma z głowy.

Czy jak mam ochote na pomidory to bedzie dziewczynka; Przechodzilam nad kablem w ciazy i dziecko owiniete bylo pepowina.. Czy teraz w szkole biologii nie ucza?? tego napewno na biologii nie ucza:D

czy jak stosuje stosunek przerywany to nie zajde w ciaze; Czy jak mam ochote na pomidory to bedzie dziewczynka; Przechodzilam nad kablem w ciazy i dziecko owiniete bylo pepowina. Ale przecież to nie są wypowiedzi :D Tylko pytania :D:P