Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buefiuefufiee

CO O TYM POWIECIE?????????

Polecane posty

Gość buefiuefufiee

mój chłopak jest w szpitalu, ma jutro ważny zabieg ale juz od dzisiaj jest na obserwacji i jade do niego, ja nie pracuje, ucze sie i mowie mamie, zeby kupila moze w sklepie kilka owoców, wode niegazowane, to wydarła sie, ze na co mam mu jeszcze dawac kase, że to jest terror, że jestem chora :O tak wiele ją kosztuję taki gest?:O

Gość buefiuefufiee
?????????

Gość buefiuefufiee
staszku :D moze ty sie rusz do roboty :D bo z tego co widze to z kafe sie nie ruszasz :D dniami i nocami :D

Gość staszek pracuje w monopolowym

Gość buefiuefufiee
chyba jest żulem :D spon monopola:D

Gość staszek pracuje w monopolowym
jedno nie przeszkadza drugiemu :D

Gość buefiuefufiee
ale jakich prezentów? banan, woda, coś jeszcze to jest prezent? na dodtaek jak one wie, ze ja grosza nie mam bo zaczynam prace od 13???? hahahahha dobre

Gość ja rozumiem że dba się
szczególnie o chorych ale dlaczego matka ma dźwigać jeszcze zakupy dla twojego mena:O idź sama do sklepu

Jesteście walnięci ! ciekawe czy wy nie pracując braliście kasę od rodziców, założę się, że tak.. jebani hipokryci.

Gość buefiuefufiee
ale co wy mowicie! nawet nie chodzi by nawet ona szła! juz sobie to pół kg poniose jak robicie problem nawet z tego, boze :O z pustymi rekoma mam isc :D nie dziwie sie zono, ze jestes zdesperowana :(

to trzeba kur wa było wcześniej o tym pomyśleć bo wam się wydaje dorosłe gówniarze że rodzice pieniądze ze ściany biorą:O

No nie zesraj się przypadkiem. Wcześniej tzn. kiedy? miesiąc wcześniej miala powiedzieć, że tego i tego dnia chciałaby żeby mama kupiła jej banany za 2 zł i wodę za 1,50 ? ja pier****

zdesperowana czy nie ja szanuje czyjes pieniadze i nie rozkazuje matce ani nikomu innemu zeby cos komus kupil. zreszta on ma wlasnych rodzicow zeby mu banany przynosic i na niego kase wydawac. mozesz jedynie co poprosic matke o cos i czekac co odpowie, jak nie chce kupic to nie kupuje a ty nie robisz fochow jak gowniara.

ty o moje sranie się nie martw:P mnie chodzi o to że trzeba zadbać o swoje potrzeby jak można nie mieć swoich pieniędzy będąc dorosłym człowiekiem nie rozumiem tego

Gość buefiuefufiee
przecież on a zachorował kilka dni temu!!!!!!!!! i co miałam kupic banany etc tydzien wczesnij aby zaniesc mu nieświeże??? owszem, owszem !!!! ma rodziców, ale chyba ja bedac z nim jestem również bliska mu osobą i głupio mi isc bez niczego, boze co za ludzie!:O

Gość dzis pytanie jutro odpowiedz
nic tylko wspolczuc dzieciom zdesperowanej zony domowej, pewnie za lizaka musialy skladac jej podziekowania na pismie:D

Gość buefiuefufiee
mam lat 19, ucze się wciąz, mam prace na wakacje ale od 13stego, wiem że jakbym ja leżala w szpitalu to on by stanął na głowie gdyby nie miał aby mi cos kupic, bo leży, nudzi się .. dlatego tam jadę.. ja to się nie dziwię mężowi zdepserowanej :O :( biedny facet

Gość pijak, złodziej i kłamca
Weź się do wakacyjnej pracy Ty leniwa suko szkolna!

Gość wyszłam z założenia że tu
są tylko dorośli;) a tak faktycznie zmienia wszystko przepraszam oczywiście uważam że mamę poniosło :D

Gość buefiuefufiee
pisze ze ide do pracy od 13stego! a chyba biedny musi byc skoro mowisz do mnie suko ;] chyba tak mowili do ciebie jak leżałes jeszcze w wózeczku :)

czemu biedny facet? czemu biedne dziecko? haha moje dziecko jes zbyt rozpieszczane akurat. tylko patrze po sobie i swojej matce - ze mi nie przeszlo by przez mysl, ze mam cos kupowac komus za matki pieniadze. kupilabym za kieszonkowe albo nie - przeciez czemu mam kupowac jak nie mam pieniadzy prawda? kupuja ludzie ktorzy maja pieniadze.. nie czaje.

Gość Ja bym córce dała
ładny gest już bez tej wody nawet ale jakiś owoc bardzo pasuje... Same chamy na tym kafe...

tez bym dala. ale skoro matka nie chce dac to trzeba to uszanowac bo to w koncu jej pieniadze. nie wiem jak mozna myslec, ze skoro sie jest czyims dzieckiem to co rodzicow jest jego. poki nie zarobisz to nic nie jest twoje.

Gość dzis pytanie jutro odpowiedz
ta zdesperowana zona rzeczywiscie jest zdesperowana albo jakas niedorobiona emocjonalnie jesli nie rozumie o co chodzi w temacie. Tak zazwyczaj maja mali zakompleksieni ludzei, ktorych trzeba wychwalac pod niebiosa za kazda drobna przysluge i dla ktorych pojecia takie jak empatia i bezintersownosc sa rownie zrozumiale jak jezyk chinski.