Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona1982r

Nietypowy seks

Polecane posty

Gość 1234567890987654321
nie chodzi o zaangazowanie tu w tym co piszesz widac ewidentnie ze nie rozumiesz o co chodzi w orgazmie nie chodzi o to zeby 1 coagu godziny zorbic 20 pozycji zapsokoic meza oralnie chodzi o to zebys psychicznie byal dobrze nastawiona ja nie jestem sexualogiem a do takiego powinnas sie udac zaicskanie wyraznie wskazuje na to ze ogranizm czyli psychika ucieka ze sie boi ze sa zahamowania i wtedy orgaznim dostosowuje reakcje do psychiki wiesz dlaczego gwalt zawsze jest bolesny?? bo kobieta nie chce psychicznie nie jest gotowa i psychika daje sygnal organizmowai zbey zaciskac i bornic sie przez stosunkiem

Autorko, może naprawdę udaj się do seksuologa. Porozmawiaj o tym z mężem. :) To nic wstydliwego, a może pomóc.

Gość żona1982r
chyba właśnie tak zrobię...

Gość ;lak;jhgvbnjvkliehrjbtnjfk
a wiec potrafisz sie rozluznic. kurcze ale masz problem. moze najpierw sama sie piesc a maz niech wejdzie w Ciebie w trakcie. Ty nie przestawaj sie zabawiac.

Gość 1234567890987654321
ja juz wiecej ci nie pomoge dopoki nie zrozumiesz istotoy orgazmu nie bedziesz go miala dopoki psychika nie bedzie odpowiednio nastaiwona nic nie zdzialas swoja aktywnoscia sexuolog jest konieczny

Gość wiem skads wiem
moze cierpisz na tak zwana pochwice czyli mimowolne zaciskanie mięsni pochwy a moze mąz nie jest wystarczajaco namietny idz do gina albo seksuologa

Gość żona1982r
wszystko wskazuje na to,ze problem jest w mojej psychice. Co do pieszczenia sie przy męzu to...odpada bo pieszczę sie tez inaczej, przez ubrania leząc na brzuchu. Naprawdę dziekuję za rady, porozmawiam z męzem , udamy sie do specjalisty

Gość 1234567890987654321
Pochwica nieorganiczna powodująca bolesność, jest zazwyczaj związana z reakcją obronną, wynikającą z niejasności nastawienia emocjonalnego do partnera, bądź z lęków seksualnych kobiety. Bywa także reakcją powstającą w okolicznościach nie sprzyjających współżyciu seksualnemu związanych z zagrożeniem, narażeniem na wstyd itp. Powtarzające się skurcze pochwy, mimo chęci podjęcia współżycia i niezależne od okoliczności, bywają wyuczoną reakcją obronną uwarunkowaną wcześniejszymi traumatycznymi doświadczeniami. Pochwica jest uleczalna

Gość żona1982r
hmm, ja nie mam zadnego bólu. Nic nie czuję, tak jakbym nic nie miała w srodku podczas stosunku.

Gość 1234567890987654321
ale masz skurcze zaciskasz sie nic nie czujesz bo wlansie psychika ma jakas awersje

Gość żona1982r
no to nieźle:-( specjalista mi pozostaje

Gość gość
Ja tam kocham telefoniczny seks, numer jeden w polsce to http://www.sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.