Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona żoncia

Mam super Męża

Polecane posty

Gość zadowolona żoncia
moj mąż jest milicjantem

Gość bajabongo hej!
"Przede wszystkim przy nim nie muszę się martwić o finanse i... Przy nim poznałam co to orgazm" teks powala i rozpierdala Sex za kase, orgazm za kase bym to nazwał :P współczuje dzieciom

Gość dzis pytanie jutro odpowiedz
zapewne siedzi na dupie w domu i nic nie robi a frajer przynosi jej kase w zebach- rzeczywiscie zyc nie umierac :D

Gość Kama12345
Trzeba było zacząć od tego, że masz fajnego męża bo nie musisz się martwić o finanse...a nie udawać, że taki dobry i poczciwy chłop:PPP

Gość dfdeeeeeeeeeee
autorko juz nic nie pisz... 24lata +4 letnie dziecko-jedna z tych sie sie rzuca na starszych ,bo rodzice nie daja jej czego chce. Tez mialam taka kolezaneczke ledwo skoczyla 18 lat juz dziecko i 35letni maz :/

Gość olka 24
moj mąż jest milicjantem chyba sie kolezance dekady albo ustroje pomyliły!

to wyżej to podszyw. Nie siedzę z dupą w domu jak to niektórzy twierdzą,pracuję 8 godzin dziennie,potem zajmuję się dzieckiem,piorę, sprzątam wspólnie z mężem. Nie wiem dlaczego zaraz są takie głupie komentarze. A pisząc o finansach miałam na mysli to,że nie siedzi w domu z dupą i nie czeka jak samo się zarobi. Taki powinien być mężczyzna.

Gość konserwatywnna
dla mnie SZACUNEK jest droższy od kasy. Co mi po kasie, jak facet mnie nie szanuje.

mój mąż nie jest "milicjantem",jakby podszywaczka przeczytała 1 stronę to by wiedziała. Na przykład mąż mojej koleżanki jest wiecznie poza domem,a to piwko z kolegami,a to jakieś inne wypady,a ona ciągle sama w domu,dobija ją to. Z kolei mąż drugiej koleżanki do pracy się nie garnie,ona zapieprza za dwóch,a on nawet w domu nic nie zrobi i tylko narzeka.

do dfdeeeeeeeeeee To nieprawda co piszesz! Z moimi rodzicami zawsze miałam dobry kontakt. Są "bardzo nowocześni",pozwalali mi na wszystko,ale ja sobie na wszystko nie pozwalałam bo wiedziałam jakie wartości są ważne w życiu. Nigdy nie szlajałam się po nocach w jakiś dyskotekach itp,zawsze wolałam spokój,wolałam wybrać się np na basen.