Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraa

czy tak sypada się ubrać na Opener?

Polecane posty

Gość zaraa

jadę niedługo na Opener i wcale nie mam zamiaru, jak w tamtym roku wyglądać jak jakaś dziumdzia. czytam tak sobie po stronach w necie i czytałam też w gazetach, że teraz jest modna na festiwale, że nawet na nich powstaje nowa moda, style.tak myślę, czy i w Polsce taka moda na kalosze do szortów wypali, zwłaszcza, że na na openerze zawsze grzeje. zobaczcie, jakie mi się marzą kaloszki, tylko cena mnie zabija bo ponad 300zł,ale ten wzór w kwiatuszki http://www.kaloszenosze.pl/hunter-royal-forget-blue-p-152.html

mie sie podoba.:) tylko ze takie kalosze mozna kupic do 100zl. wystarczy poszukac na allegro;]

Gość ASQDWERTYU
Kalorze ORYGINALNE z tej firmy kosztują właśnie z 300 złotych.Są też i droższe.Jak ostatnio byłam na koncercie w uk to założyłam podobne z szortami i podkoszulkiem były też dzieczyny z pięknymi sukienkami i właśnie w kaloszach.

Gość odpowiem.....
ja pitole kalosze w taki upał ???? współczuję Twoim nogą i odparzeniom jakie mogą powstać moda modą ale trzeba mieć odrobinę rozsądku

Gość asdfghj1234
no może i tak ale w takim razie co jej proponujesz założyć?sandałki?? jak byłam na koncercie trwał ponad 3 dni było naprawde bardzo ciepło,ludzie chodzili w kaloszach i kostiumach kąpielowych:D ale to po 2 dniach normalnie dziewczyny miały fajne sukienki i buty bo błoto było niemiłosierne:D