Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fatme

wakacyjne odchudzanie

Polecane posty

ja od jutra opieram sie na serkach wiejskich.. bede jadla tylko je bez soli moze z plastrem pomidora i bede lykala moje zelazo.. dzis mam taki plan ale jak bedzie jutro zobaczymy..

ja od jutra probuje serki wiejskie tylko ewentualnie z plastrem pomidora.. ale zobaczymy jak to bedzie..

Gość kamila 65
kochane, a bardziej opieracie sie na diecie czy sporcie? bo ja przyznam ze zawsze jakos z jedzeniem walczylam, ale po tylu razach juz wiem ze musze tez cwiczyc... co proponujecie?

Cześć dziewczyny :) W stopce możecie zobaczyć jak wyglądała moja dieta wcześniej, udało mi się zgubić dużo, niestety powoli to nadrabiam ;/ Dlatego od dzisiaj koniec i znów przechodzę na dietę. Mogę do Was dołączyć? :) Zważę się i zmierzę dopiero jutro, dlatego na razie nie uaktualniam stopki :)

Gość kama 65
witam witam:) Egoocentryczna a stosowalas wczesniej jakas diete czy poprostu malutko jadlas? bo ja 2 lata temu tez gwaltownie schudlam, a teraz bardzo duzo przybralam... od dzisiaj mam nadzieje ze zaczne... jak narazie wypilam ocet z woda, 2 herbatki zielone i 1 kefir... a zamiezasz cwiczyc czy tylko dietka?

ja osobiscie polecam basen i troche tradycyjnych cwiczen typu skakanka lub same podskoki bez niej moze bieganie brzuszki przysiady? hulahop daje tez ladne efekty

Gość kama 65
problem tkwi w tym ze ja wstydze sie nawet rozebrac na ten basen.... a o plazy to juz moge zapomniec... dlatego myslalam o diecie i jak juz schudne to wtedy zaloze stroj i zaczne dbac o siebie nadal tyle ze ze sportem.... hmm??

Gość kama 65
myslalam o warzywno owocowej.... ale sama nie wiem wy sie bardziej orietujecie. a ta mz na czym sie opiera?

Gość kama 65
takkkk??? bylabym ci bardzo wdzieczna o jej streszczenie... co jak i kiedy jesc...? ile sie na niej chudnie tak okolo?

Nie jadłam wcale tak mało, nie chodziłam głodna, ale odmawiałam sobie słodyczy które uwielbiam i gdy skończyłam się odchudzać dosłownie się na nie rzuciłam. W między czasie były święta i tak jakoś wyszło... Co do aktywności to rower i bieganie. Jeśli chodzi o bieganie od dwóch dni próbuje wstać o 6 i pójść biegać, słyszałam, że by schudnąć należy biegać właśnie rano. Ale ja lubię długo spać...:)

Gość kama 65
wiesz co namowilas mnie... zaczynam od jutra biegac!!!! :) nie ma co! i bede wiecej jesc bo jestem okropnie slaba i az oczy mi sie mydlą

Gość kama 65
yyyyyyyy o 7 :) haha mieszkasz na wsi? i dolaczmy do tego skakanke co ty na to?

Gość blondynka legalna 86
hej moge sie dołaczyc? mam 24 lata 168 cm i wga 59 kg. marzy mi siw 53-55 kg zaczynamy:)

Gość kama 65
witaj:) blondynka jestes poczatkujaca? stosowalas jakies diety? jakies osisgniecia? moze podzielisz sie z nami swoimi dotychczasowymi katorgami? :) mam nadzieje ze razem uda nam sie przejsc to "pieklo"

Dzieki dziewczynki za przyjecie:) HYmmm tak.. w kwietniu rok temu urodzilam synka.. wiec jestem juz mamusia..w chwili gdy weszlam ze szpitala do domu stanelam na wage: 75 kg (przed ciaza wazylam 55 kg;P)..we wrzesniu miałam slub i zaczelam odchudzanko racjonalna dieta i doszlam do 60 kg minus 15 kg bylo sukcesem;P... przy dziecku nie bylo trudno;P pilnowalam sie iz gubilam ost kolejny kg..w 2 mies;)..ale za wolno ta waga leci.. a chcialabym przedciazowe 55 kg. ;) Tzn nie jest zle...bo jestem dosc wysoka 168-169 cm, ale wymiary nie do konca- 88 cm biust 69 cm talia i 88 cm biodra!!! talia po ciazy mnie przeraza...:/

przy tak drobnym biuscie i biodrach moja talia wyglada jak slon!!!!( jesli talia wogole moze tak wygladac he he..przed ciaza mialam 59 cm w tali!!!masakra..) I brzuszki robie codziennie;P i nic;/ eh Dziewczynki gdzie Wy mierzycie sobie biodra? na kosciach biodrowych? czy na wys pupy??? bo ja az nei chce wierzyc ze mam 88 cm.. przy 59 kg;/

Gość kama 65
rozumiem... z reszta takie pytanie ile sie wazy i ile wzrostu moim zdaniem jest tez nie potrzebne, bo kazdy ma inaczej... a wiec jestes szczesliwa mamusia:) gratulacje:) i fajnie ze tez chcesz sie wziac za siebie... bedziemy razem. a jak to osiagnelas taka wage? bardzo duz schudlas, jakas specjalna dieta? czy sie pilnowalam zeby nie jadac slodyczy i prawie w ogole nie jesc?

Kama jakbym nie jadla nic, o bym zjadla.. nawet male ilosci zaraz bym przytyła z nadwyzka.. jadlam normalnie.. rano sniadanie ( tylko z razowym!) potem 2 sniadane jogurt m,ala kanapka z chrupkim pieczywem kawa, potem maly obiad.. 150 gram jakiegos miesa z sama surówka.. i potem juz zupelnie nic... trudno bylo zasypiac czasem o 22 glod na maksa to pilam wode lub jadlam plasterek chudej wedliny np z piersi indyka... i tak od min lipca maja do wrzesnia -15 kg. I tak staram sie do dzisiaj jesc no moze juz nie tak rygorystycznie bo 60 kg to nie 75;P..ale pomalutku by te 5-7 kg jeszcze spadlo.. wieczorami jem jakis jogurt badz kanapke z chrupkim pieczywem i twarozkiem ze szczypiorkiem np. Tylko,ze waga stoi;) wiec chyba czas na zmiane diety;) Czasem tez pozwalam soebie na slodycz np dwa razy w tygodniu;) by nie odbilo sie zanadto na mojej wadze;) Powielam pyt dziewczynki o bioderka? skad bierzecie ich wymiar?

Mialo byc od maja do wrzesnia:) heh poprawka;*

Gość kama 65
aha... no to tym bardziej gratulacje... bo nie niszczylas sobie zdrowia a udalo ci sie tyle zgubic... tez teraz na taka przechodze i jak narazie czuje sie super... no jesli chodzi ci o biodra to mierz sie w polowie posladkow, ja sie tutaj mierze bo w tym miejscu jestem najgrubsza... obczaj w lusterku, jakie masz miejsce ponizej pasa najgrubsze i tam sie mierz...:)

kama 65 tak, mieszkam na wsi :) Ale takiej dość ucywilizowanej, więc nie mam zbyt wielu polnych dróg do biegania, już widzę te wszystkie babcie które wylezą z domu bladym świtem żeby zobaczyć kto to oszalał i biega o tej porze :D Skakanka może być, jeśli znajdę swoją;) blondynka legalna 86 Witaj :) Ja mierze biodra w najszerszym miejscu pupy :) Właśnie wróciłam z roweru, jeździłam równe 45 minut. Pierwszy dzień zakończony sukcesem, mało zjadłam ale nie czuję głodu, obym wytrzymała bez podjadania :)

kama 65 tak, mieszkam na wsi :) Ale takiej dość ucywilizowanej, więc nie mam zbyt wielu polnych dróg do biegania, już widzę te wszystkie babcie które wylezą z domu bladym świtem żeby zobaczyć kto to oszalał i biega o tej porze :D Skakanka może być, jeśli znajdę swoją;) blondynka legalna 86 Witaj :) Ja mierze biodra w najszerszym miejscu pupy :) Właśnie wróciłam z roweru, jeździłam równe 45 minut. Pierwszy dzień zakończony sukcesem, mało zjadłam ale nie czuję głodu, obym wytrzymała bez podjadania :)

Gość kama 65
ojjj kochane... juz mi razniej i mam wieksze samozaparcie do odchudzania... jednak to forum duzo daje... poznaje sie ludzi ktore maja taki sam problem jak my.... :) ja od jutra zaczynam biegac:) -nienawidze ale nic nie poradze jak mus to mus:) jak mi sie nie zechce to macie mnie zmusic i tyle! :) o ktorej wstajecie?

Hej dziewczyny :) Jednak nie wyszło mi z rannym bieganiem, za to wczoraj przed 22 poskakałam sobie jeszcze na skakance, wiec jest ok :) I zmierzyłam się, co widać w stópce. Myślałam, że będzie gorzej. W zasadzie do nóg nie mam zastrzeżeń, najgorzej jest z talią no i boczkami...

Gość kama 65
no wlasnie mysle sobie co was tyle nie ma... ja juz od 9 na kompie... tez tak jak tobie nie wyszlo mi bieganie, ale bede robic brzuszki... no i musze kosic trawe to moze cos spale:D jak sie spalo? juz po sniadanku?