Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert gdansk

Co się umówie z jakąs dziewczyną to okazuje się, że jest bezrobotna

Polecane posty

Gość robert gdansk

W tamtym miesiacu 5, w miesiac temu 4. W tym roku bylo chyba ok. 30, a wszystkie bez pracy.

Gość a ja nie a ja tak
a co ma wspolnego jedno z drugim zeby sie z nią umówic lub spotykac ona musi pracować bo nie kumam ja mieszkam od ciebie z 80 km i pracuje ale to pewnie kolejna przeszkoda bo tal dalekooooooooo

Ma znaczenie wielkie. Po co brać sobie leniwego pasożyta? Nie chodzi o to czy i w jakim zawodzie pracuje tylko o sam fakt.

Gość Ech co począć
ja juz pracuje 3 lata i mam umowe na czas nieokreślony a mam dopiero niecałe 22 lata

Gość TAK UWAŻAAM
BEZROBOTNI NA MADAGASKAR!!!!

Gość dziwne masz obiekcje
a co żadna z tych 30 nie chciała iść do pracy w ogóle i nigdy? bezrobocie chyba było stanem przejściowym?

chcialysmy rowno uprawnienia noo to dziewczynki do pracy:)

Gość pracoholiczka1236
jak mozna nie miec pracy????????? Trzeba byc wyjatkowym leniem i nieudacznikiem. Innej mozliwosci nie ma. Poza tym z czego one zyja??? Za co kupuja ciuchy, kosmetyki, itp??? Co za baby

Gość tez jestem chwilowo
bezrobotna ale zaden facet mnie nie utrzymuje. I nigdy nie utrzymywal, zreszta mam jeszcze oszczednosci. Prace stracic latwo, a dobra znalezc trudno , i juz

uwazam ze nalezy dac szanse takiej dziewczynie poniewaz obecne czasy są ciezkie jesli chodzi o prace i nawet jezeli ktos dzisiaj ma prace to jutro moze ją stracic tylko jest ten problem ze wiecej jest facetów którzy dadzą szanse dziewczynie bez pracy niz odwrotnie ps ja pracuje

Gość robert gdansk
niektore nigdy nie pracowaly, inne jakieś gówna tłukły np. telemarketing i inne szajsy. Ogólnie to nie wiem z czego zyją, ale ubrane ładne zawsze były.

Autorze - obyś nigdy nie zaznał sytuacji, że spotkasz Kobietę Swego Życia a będziesz akurat bez pracy i ona będzie się tym kierować, w związku z czym zostawi Cię dla kogoś wartego niewiele, za to posiadającego umowę na czas nieokreślony i dobrze płatne nadgodziny...

to jakie powinna miec stanowisko w pracy twoim zdaniem, jezelin piszesz ,ze te zajmowaly sie jakims szajsem?

>> ja juz pracuje 3 lata i mam umowe na czas nieokreślony a mam dopiero niecałe 22 lata czy to twój największy sukces zawodowy? :D

Gość kalyna
Co innego dowiedzieć co myślą o temacie "kobieta i życie zawodowe" a co innego na starcie je skreślać... Naprawdę pracę nie jest tak łatwo znaleźć, i nie każda z magistrem chce się jako sprzątaczka zatrudnić

>> Co innego dowiedzieć co myślą o temacie "kobieta i życie zawodowe" a co innego na starcie je skreślać... Oczywiście kobiety nie zwracają uwagi na to co robi facet, czy pracuje i ile zarabia :o

już widzę podobny temat założony przez kobietę i 1000 wpisów o nieudacznikach, których należy olać