Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudo....

Sprobowac czy nie ?

Polecane posty

Gość bez pseudo....

Zaczepila mnie w sklepie jakas kobieta i dala wizytowke. Powiedziala ze szukaja modeli , dala wizytowke i jak sie zdecyduje to zebym zadzwonil. Zatkalo mnie i nic nie odpowiedzialem. Nikomu tez ze znajomych i rodziny sie nie przyzalem bo kpin byloby pewnie co niemiara. Mam juz prace i ta oferta troche mnie smieszy ale z drugiej strony cos mnie korci zeby sprobowac. Jestem wysoki i regularnie od lat cwicze na silowni wiec mam dobra sylwetke, mysle ze jej pewnie o to chodzilo. O zostaniu modelem nawet nie myslalem i nadal nie mysle, wiem ze to nie dla mnie ale zastanawiam sie czy nie sprobowac- to dziwne bo przecze sam sobie ale lubie ryzyko. Z drugiej strony podejrzewam ze takie wizytowki dala pewnie wielu osobom a i tak gdyby mnie przyjeto to pewnie bym zrezygnowal bo dobrze zarabiam i lubie swoja prace.... dobra, nie musicie odpowiadac bo napisanie tego juz pomoglo mi podjac decyzje 🖐️.

Gość arika 25
Daj fote, to ocenimy czy się nadajesz :)

Gość kotka20093
spróbuj

Gość kotka20093
jak dasz tu fote to chocbys wygladł jak młody bóg to powiedza ci ze jestes brzydki

hej no czekaj!;D moze warto sprobowac, nie mysl o tym jak o nowej pracy tylko jak o przygodzie, nowym doswiadczeniu, mozesz sie niezle bawic:) uwierz :)

ale kto powiedzial, ze model ma byc piekny? moze miec nawet rude, krecone loki i bedzie gralo:D

Gość odpowiem.....
wiesz spróbować możesz ....najwyżej okaże się że to ściema a na pewno jesteś bardziej bezpieczny w tej sytuacji jak dziewczyna którą ktoś chce wykorzystać a jeśli to prawda to co w tym złego że zarobisz sobie jakąś kasę na boku zawsze możesz potraktować to jako pewnego rodzaju hobby ...a praca swoją drogą :)

Gość bez pseudo....
Nie bede dawal tutaj swojego zdjecia, wasza ocena nie ma nic do rzeczy, po drugie zawsze uwazalem ze w wygladzie najlepsze co mam to wlasnie wzrost i sylwetka. Slyszalem wczesniej od dziewczyn komplementy ale zawsze bylem przekonany ze sie nabijaja bo najbardziej zachwycaja sie moimi.... rzesami i dlonmi :O. Jedna nawet powiedziala ze chcialaby miec takie dlugie rzesy jak ja. Jeszcze to co jest wyrozniajace w moim wygladzie to wlosy, mam kruczoczarne, nawet powiedziano mi ze musze je farbowac bo taki kolor naturalnie w Polsce nie wystepuje, skore za to mam jasna. Moze tej kobiecie spodobaly sie moje dlonie i chce zebym reklamowal rekawiczki a moja twarz i cala reszta w ogole jej nie interesuje, ciekawe :).

chlopaku zadzwon...przeciez to nie znaczy , ze musisz zmienic swoje zycie o 180 stopni.. przekonaj sie czego chciala ta kobieta, jezeli nie sprobujesz zawsze bedziesz sie zastanawwial co by bylo gdyby... ;)