Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k123456789

zmeczenie

Polecane posty

Gość k123456789

hej witam wszystkich....nie mam z kim pogadac o moich rozterkach wiec pomyslalam ze poslucham rad forumowiczek....problem moze smieszny ale ciagle mnie boli..obecnie jestem w uk wraz z mezem...urodzilam 8 tygodni mojego pieknego synka...wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze od wlasnie tych 8 tygodni cos sie stalo...stosunek meza do mnie i na odwrot ulegl pogorszeniu..sama nie wiem ..jestesmy razem 5 lat(1 rok po slubie)....duzo rzeczy sie wydarzylo ...wiadomo nie ma tak jak wtedy gdy sie poznalismy, ale wydaje mi sie ze po takim czasie powinno byc ok....a my sie od siebie oddalilismy ...rozmawiamy tylko o dziecku i jego pracy......juz nie ma uczuc....co gorsze mnie na tym nie zalezy....wrecz doszlo do tego ze najwazniejsze jest moje Dzieciatko.....to takie bledne kolo....gdy powiedzialam mezowi o moich odczuciach to tez stwierdzil ze tak samo sie czuje....postanowil ze bedzie sie staral cos zmienic ..i .....nic nie robi... a ja zobojetnialam....coraz czesciej mysle o odejsciu.....kazdego dnia dziekuje ze mam Synka dzieki niemu widze codziennie radosc zycia....zastanawialam sie czy tylko ja mam taki problemmmm

Gość oj spokojnie
spokojnie dziecko ma dopiero osiem tygodni najcięższy okres pierwsze tygodnie mogą byc trudne, ciężkie, dziwne w końcu nowa sytuacja miło jest kiedy wszystko się układa ale nie zawsze tak jest taki okres może trwać dość długo

Gość lokatka
pierwszy rok po urodzeniu dziecka niestety tak wygląda,musicie do tego przywyknąć,a wszystko sie samo uloży,duzo wyrozumiałosci dla siebie mieć musicie,i tyle,NORMALNE.