Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mari90

Co to za pyszna rzecz???

Polecane posty

Gość mari90

Byłam ostatnio w Niemczech, gdzie gospodyni domu przyrządziła pyszne kanapki, do których dodała jakiś złotawo-pomarańczowy płyn... był on tak pyszny, slodki i osadzał się na folii aluminiowej kropelkami jak jakiś olej... wiecie może co to jest? : D a może to jedna z tych rzeczy która w polsce będzie za 50 lat? : (

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość garfieldowa
Syrop klonowy? Nie mam innego pomysłu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mari90
bo przyrządziła je na moją podróż powrotną : D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mari90
hm, a syrop klonowy... to może byc to : ) dzięki... chyba że jeszcze ktoś ma jakieś pomysły

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mi tez sie wydaje, ze to syrop klonowy - i jst u nas dostepny obecnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale jak miałaś kanapki no z wędliną i serem i ten sos ?bo syrop klonowy to na słodko np do placków pancakes ,amerykańskie naleśniki ,ogólnie na słodko to się jada a nie z mięsem no chyba że jakaś nowa moda znów weszła o której nie wiem :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mari90
to były kanapki z szynką, zielonym ogórkiem, posypane koperkiem i di tego ten sosik.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie to to nie mógł być syrop klonowy ,prędzej bym stawiała na jakiś dersing

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość klonowy of course
albo golden syroup- tez pyszny cukrowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja tez obstawiam na jakis sos salatkowy, cos typu 'italian dressing' ... bywaja takie lekko slodkawe, slodko-kwasne, z lekka pikanteria... surop klonowy to jest raczej brazowy niz zloto-pomaranczowy. oj bedziesz miala teraz autorko zagwozdke :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ale jeśli piszesz, że był słodki, to syrop klonowy pasuje idealnie do opisu ;) Znam ludzi, którzy jedzą chleb z serem żółtym i dżemem, więc różne niekonwencjonalne połączenia można spotkać... ;) Polecam po prostu kupić syrop klonowy i spróbować czy to to :) Jeśli nie trzeba szukać dalej... Ale myślę że kupiony syrop klonowy i tak się nie zmarnuje bo jest pyszny!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a to takie dziwne
ze ser żółty je się z dżemem? :P ja tak jadam od zawsze a małosolne jadam z miodem dla was to dziwne dla mnie standard :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ser z dzemem
jeszcze potrfie sobie wyobrazic, ale moja koleżanka jada chleb z pasztetem i na to dżem :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×