Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marchewka179345

PRZYJACIEL CZY NIE?

Polecane posty

Gość marchewka179345

Miałam przyjaciela z ktorym znam sie od 2lat codziennie sie spotykalismy, wszystko robilismy razem, do przyjaciol chodzilismy itd. paru facetow zarywalo do mnie, ale ja jakos nie moglam przestac sie z nim widywac i zawsze byl na 1 miejscu dla mnie, wkoncu poznalam mojego obecnego chlopaka. Spotykalismy sie dalej codziennie , ale chlopak czul ze to moj przyjaciel jest na 1 miejscu i powiedzial mi to po czym rozmawial dlugo z tym moim przyjacielem. Moj chlopak nie ma nic przeciwko spotykania sie tego przyjaciela ze mna. Po jakims czasie (dalej spotykalam sie z tym przyjacielem codziennie tylko mniej) on oznajmił mi, że nie mozemy dalej sie spotykac bo tak bedzie lepiej. Potem troche wypilismy i powiedzial mi ze sie boi mojego chlopaka i lepiej zebysmy sie nie spotykali. Pogadalismy z moim chlopakiem i on nie ma nic przeciwko i nic mu nie zrobi ze wzgledu na mnie, wiec ustalił (ten przyjaciel) ze bedziemy sie widywac co 2-3 dni po godzince, albo jakos tak, ja nie chce tracic kontaktu, bo wiem jak to jest jak przyjaciolka znajdzie sobie chlopaka i juz nie ma czasu dla przyjaciol. I ten kolega od tamtej pory nic do mnie nie napisal a minal juz tydzien, tylko dzisiaj na gg pogadalismy i on pisze do mnie jak swietnie sie bawi ze swoim starym towarzystwem (zawsze mowil ze sie z nimi nudzi a ze mna nie jest nudno i mozna cos porobic). Moim zdaniem on tylko znalazl pretekst zeby sie ze mna nie widziec bo juz mu sie nudzi spotykanie ze mna i wiecie jak to jest.. Co myslicie o tym? Troche mi tego brakuje bo sie przyzwyczailam do niego z drugiej strony teraz troche mnie odrzuca.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować