Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martii14

palette color shampoo- czy się zmyje?

Polecane posty

czesc, kupiłam sobie szampon koloryzujący palette CZEDKOLADOWY BRĄZ.. byłam głupia bo nie przeczytalam o nim opinii wczesniej . wyszedł bardzo ciemno, chociaz nawet ładny kolor, ale mam 15 lat i we wrześniu szkoła. no a na różnych stronach piszą że ten szampon strasznie długo się trzyma. i dlatego mam pytanie: czy zdąży się zmyć do września? czy jeśli nie do końca to będą duże odrosty?? dodam jeszcze że myję włosy codziennie.

jakim trzeba być idiotą aby kupić palette;/ przecież gdzie byś nie weszła wszyscy odradzają tą farbę nie udawaj teraz że z choinki się urwałaś. Raz że włosy po niej wypadają, dwa -brązy zawsze wychodzą czarne;] ta farba ci sie tak łatwo nie zmyje

skoro uważasz,że ten kolor nie jest taki zły to już go zostaw i co z tego że we wrześniu szkoła masz 15 lat nie jesteś w podstawówce nic się przecież nie stanie:) Albo w sierpniu zafarbuj na inny kolor:)

Gość ja farbowałam palette
srednim brązem wyszedł prawie czarny do konca się nie zmył, ale po czasei bardzo zjaśniał przez 2 miesiące szampon będzie się powoli zmywała, ale do konca raczej się nie zmyje

Gość ja farbowałam palette
odrostów nie będzie bardzo widac, bo mimo , ze nie zmyje się on do konca, to bardzo zjaśnieje jaki masz naturalny kolor włosów?

Gość provokejszyn jak nic
kolor calkowicie sie nie zmyje,ale na pewn o owiele sie rozjasni ,zwlszcza ze jkest lato............ mozesz uzyc szamponu przeciw lupiezowego .

to szampon do 24 umyc? fakt palette kiepsko schodzi, wgryza sie we wlosy, ze pozbyc sie koloru graniczy z cudem. ale gorzej byloby gdybys zrobila farbą. mysle, że kolor w jakims stopniu zejdzie ;)

no ja jestem bardzo ciemny blond-brąz no i własnie głupio postąpiłam ze nie sprawdziłam opinii.. nie myślałam ze az taki ciemny wyjdzie.. ale to nie bd tak strasznie tych odrostów widać?