Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinitrinis

nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Cinitrinis

:( i nie mam z kim o tym porozmawiac... Mam 18lat z moim chłopakiem jestem od 5miesięcy i wszystko było pięknie kolorow,aż on po każdej imprezie zaczyna świrować i zadaje mi ciagle pytanie "kiedy będziesz w końcu gotowa? czego ty sie boisz" i tak na okrągło .. jestem dziewicą i jakoś mi z tym dobrze,nie potrzebuje seksu do szczęścia ,a on jakby nie mógł bez tego żyć..no to w koncu się wydarłam na niego,ze ma mnie przestać tym zadręczać i ze jak chce to niech idzie z inną na bok skoro mu tak tego brakuje,ale mnie wtedy niech zostawi w spokoju .. no to mnie zaczął od egoistek wyzywać ..teraz się nie odzywamy :( On ma 20lat ,a ja uważam,ze na seks jestem jeszcze zbyt młoda ,nie wiem czemu tak mam w głowie,ale ciągle myśle sobie "nie rób tego jak w razie czego nie będziesz umiała dziecka wychować" ..no bo jak to się mówi " seks jest dla dorosłych,czyli dla ludzi już ustatkowanych ,wyksztalconych itp." takie tlumaczenia do niego nie docierają,a bardzo mi na nim zależy .. i co ja moge w tym wypadku zrobić?

Gość vocal_extraordinary
dobrze robisz. jakbys była jego żoną miałby pretensje ze nie spisz z nim co noc.

Gość vocal_extraordinary
jak chce sexu niech robi jak inni..o 1 w nocy do baru..tam za darmo dają.

powinnaś go zostawić bez mrugnięcia okiem, wiem że to nie takie łatwe ale nic dobrego z tego nie będzie! uciekaj gdzie pieprz rośnie!

Gość Cinitrinis
tzn. on mnie nie traktuje jak niewolnice ... z początku były sygnały ,zaczynał mi podnosić koszulke do góry całować bo szyi ,wchodzić na mnie itd. no,ale szybko umiałam to załagodzić ,tylko ostatnio coś mu się chyba pomieszało w głowie i nie daje mi teraz żyć:O ciągle jakies zmiany nastroju,humorki jego już mnie tak wkurzają :O jak jedziemy gdzies i widze tą jego mine zbitego psa to mam ochote wysiąść i się pożegnać .. po cholere on to robi? tylko mu jedno w głowie? czy to tak każdy ma i to ja jestem jakas niedorozwinięta?

Gość Cinitrinis
ja nie umiem tak tego skończyć juz bym chyba wolała,zeby to on mi powiedział żegnam .. :O cholera jasna czemu ja tak zawsze mam ...za każdymr azem idzie o to samo ,już trace nadzieje w normalnych ,przystojnych chłopaków :(

Gość co ty piszesz za glupoty
Nie badz glupia,nie ulagaj mu, a jaki dowod molosci on Ci moze dac?,jesli powie ze taki sam jak Ty jemu,to powiedz mu,ze dla Ciebie dowodem milosci jest udowodnienie przez niego,ze potrafi i moze kochac bez naciskania na seks. Wydaje mi sie ,ze to zwykly samiec i tyle,za wszelka cene chce dostac to co masz najcenniejsze,a potem nie wiadomo co mu strzeli do glowy,bo to gowniarz jeszcze jest w dodatku nieodpowiedzialny. Nie daj sie.

Gość Cinitrinis
oczywiście ,ze się nie dam ;) ostatnio jak bylismy razem na imprezie to się troche spiłam i tak leżymy i zaczyna mi szeptac go ucha pytanie typu " chcesz tego? bardzo mnie pociągasz" itp. wtryniał łapy dosłownie wszędzie to znaczy próbował.a mimo iż byłam pod wpływem alkoholu mówiłam Nie ,zeby przestał i zabierałam mu ręce to on do mnie jeszcze "weź łapki prosze " .. poczułam sie jak dziwka:O i wyszlam do innego pokoju gdzie ludzie byli ... na następny dzien powiedzial " nie wiem czemu,ale czuje,ze żałujesz tego,ze skończyło się tylko na całowaniu " no to mu chamsko odpowiedziałam ,zeby sie przestał łudzić bo nic z tego nie będzie i ze im czesciej naciska tym bardziej mnie do siebie zniechęca no i sie po raz kolejny obraził:]