Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vnjyt

duszę sie w nocy, tez tak macie?

Polecane posty

Gość vnjyt

nie moge oddcyhac

ja tak miałam w pierwszych tygodniach ciąży. CZasami myślałam ze umieram:) Ale wszystko wróciło do normy.

Gość millllk
Nerwica. Też tak mam.

Gość vnjyt
ale ja jestem w 36 tc nerwice wykluczam, a moze?

Gość kokojfdfd
spij na boku a unikaj na plecach. wtedy krew źle krąży czy jakoś tak a i dziecko jest wtym czasie źle dotlenione. też tak miałam. dzidziuś już duży i na wszystko uciska. śpij na boku a będzie ok

Gość brylantynka
moze cie zmora nawiedza? moja kolezanke nawiedzala... nie mogla zlapac oddechu , widziala postac w habicie ktora szyderczo sie z niej smiala i ja dusila trwalo to jakies 5 minut ale ona twierdzila ze dla niej to byla wiecznosc... zmory to ludzie ktorzy nam np czegos zazdroszcza , nas obserwuja i zle nam zycza przychodza do nas w nocy i nas dusza. dana osoba nie wie ze jest zmorą. Najelpeiej jesi chcesz sie dowiedziec kto nim jest kto ci czegos zazdrosci to jak znowu do ciebie przyjdzie powiedz "przyjdz rano dam ci chleba z maslem" rano 1sza osoba ktora do ciebie przyjdzie - jest zmora. ale uwaga- nie mozesz jej tego powiedziec bo ona umrze.

Gość mmbvyu
jakie pierdoły

Gość no j0ojo
No jo teraz ja sie niera dusze w nocy bo mam nerwice jeszcze to przeczytałam i już w ogóle teraz

Ja się wczoraj dusiłam nad ranem, ale to nie była zmora, tylko jak się okazało, moje dziecię, które położyło mi się na szyi i tak sobie spało :) Ale na poważnie, to może być i z nerwicy i ze spania na plecach.

Gość a moze to zmoraa
kiedyś ludzie mówili, że to zmora dusi