Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harrrcoo

własnie ogoliłam sobie rece

Polecane posty

Gość harrrcoo

boże ale ulga :o w koncu czuje sie kobieta bo mialam wlosy jak facet na rekach dlugie i ciemne :(

ale chyba nie maszynką ? :O jak już to kremem, bo maszynką to będziesz miała jeszcze mocniejsze :O:O

Gość marchewka179345342142WEf
tez niedawno ogolilam i troche wstyd bo jak odrastaja to widac to :o i tak troche glupio : ty golisz rece? Ja golilam maszynka i mam teraz mniej , ale sa mocniejsze , ciemniejsze (pierwszy raz golilam:o)

Gość harrrcoo
tak:o nie wytrzymalam i przy okazji jak golilam nogi to przejechalam pod impulsem a potem juz musialam ale lepiej sie czuje teraz:) planuje zakup wosku cieplego z plastrami z podgrzewarka na allegro bo latanie do kosmetyczki mnie wykonczy finansowo:(

Gość harrrcoo
tzn ja kiedy jak bylam mlodsza sobie golilam i potem przestalam i do dzisiaj czyli kilka lat minelo ale zawsze wsyzscy mowili "boze jakie ty masz wlosy na rekach" :(

Gość ja depiluje sobie
rece raz na klika m-cy, nigdy nie golilam maszynka,bo potem by byly okropnie widoczne, a teraz widze,ze sa coraz slabsze i te,ktore odrastaja sa malo widoczne

Gość o boże
ja właśnie ogoliłąm sobie ręce i to maszynką co robić, a boje się że depilacja boli

Gość tlenofon
z moich kudłów na rękach to można warkocze pleść, do tego jestem blada, włosy ciemne i wstydzę się gdziekolwiek wychodzić jeśli nie potraktuję ich maszynką albo woskiem. więc doskonale rozumiem ból :(