Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanalizacja

byłam dziś na solarium ..

Polecane posty

Gość kanalizacja

wiecie jak to po zimie człowiek blady jak mąka:Pposzłam dziś pierwszy raz po imie na solarke na 12 minut.nie opaliło mnie zbytnio więc zaraz po solarce położyłam się na 30 minut plackiem na balkonie... no i jestem brązowa jak cholera na plecach wręcz spalona a to było tylko 30 minut nie wiem jak dziś zasne znacie jakieś sposoby

dziwie sie ludziom, ktorzy zamiast korzystac ze slonca chodza na solarium. niby maslanka, kefir pomaga na oparzenia. chlodny prysznic i duzo nawilzenia, najlepiej balsam z d-pantenolem.

Gość Monique2222
a ja sie dziwię jak można pierwszy raz isć na 12 min. ja nigdy na tyle nie chodziłam bo bym miała skórę jak wiór chyba. 10 to był max nawet jak chodziłam 2 razy w tyg czy 3. zresztą zobaczysz dopiero wieczorem jaka będziesz sparzona jak Ci skóra nie zejdzie to będzie cud

Gość Klione
nie wiem czy zaśniesz pewnie sobie zafindowałas ładne przegrzanie organizmu więc może Cię czekać ciekawa nocka (raz tak miałam - nie polecam)

Gość saguro 21
A jak taka wizyta w solarium wyglada? Mam b. jasna skóre i myślałam żeby pojsc ale na gora 2 3 minuty bo nigdy jeszcze nie bylam. I czym się wysmarowac przed wejsciem do kabiny?

Gość Monique2222
trzy minuty nic Ci nie dadzą. nawet jak jesteś biala jak mąka idź na 5, 6, ale też nie więcej. a jak wygląda? normalnie . wchodzisz do solarium tam siedzi jakaś babka mowisz jej na ile minut , płacisz, mozesz tam kupic jakis balsam do opalania ( są i probkach jednorazowych) , ona może Ci wytlumaczyć jak się włącza solarium itd. wchodzisz do kabiny i się opalasz

Gość Denmark
Balsam po oparzeniach skóry. Sama go dziś używałam po paru dniach leżenia na słoneczku przez pare godzin. jednak wczoraj pierwszy raz zjaralam sie na czerwono ;p