Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psycholożka35

Tirówki!!! Masakra

Polecane posty

jaki styl? otóż dziwię cię pracuję na co dzień w biurze i taki styl ubrań mnie obowiązuje,stonowany, ni wyzywający, elegancki. Dziewczynę z linka nie uważam z plastiku, zwyczajnie jest dużo młodsza ode mnie. Nie wiem po czym wnioskujesz że ktoś jest plastikiem, i że ja mam nim być bo facet odszedł ode mnie.

Gość do psycholożki35
a wiesz, zakompleksiona kobieto, że rozpowszechnienie zdjęć bez zgody właściciela podlega karze?

ale ona sama taką zgodę wyraziła automatycznie, umieszczając zdjęcia w internecie. Widzę że jesteś słabo poinformowana

Gość ta dziewczyna z twojego linka
ma jakąś pokiereszowaną twarz i krzywe usta - to może od robienia tylu lodów twojemu facetowi i całemu tabunowi innych klientów :classic_cool:

Gość owszem jest taka informacja
że użytkownik konta wyraża zgodę, ale na wykorzystanie PRZEZ NK a nie innych cymbałków!

psycholożka35 dzisiaj byłem w urzędzie załatwić sprawę i młode urzędniczki wyglądają jak tirówki.Plastik czyli coś sztucznego,paznokcie rzęsy,włosy i dziwny makijaż

Gość do PGR
odnośnie Twojej stopki wiesz, że orgazm u świni potrafi trwać nawet 30 min?? :D:D:D:D:D

Gość kei_bak
raczej wygląda na dobra osobiste. publikować wizerunek godzić na publiczne przedstawianie w złym świetle. p proces Doda - blachara.

wiem tylko tyle że nie jest polką i stad ta uroda, ale plastiku na zdjęciu nie widzę tak samo i siebie nie uważam za paszkwila tylko dlatego że zostałam oszukana

Gość kei_bak
*nie oznacza godzić się

Gość Dariaaaaaa
psycholożka35 to psycholka !!!!

psycholożka35 to czemu nie jesteś na tyle odważna i swojej fotki nie wkleisz?Bądz sprawiedliwa,skoro czyjeś foty wklejasz to swoja tez wklej.

wykładałam już kiedyś był temat odnośnie kto jak wygląda na kafe, miałam stary nick jeszcze wtedy jakieś 3 lata temu wscieklabestia czy jakoś tak i wystawiłam foto

Więc czemu nie masz odwago i teraz nie masz w swoim profilu swojej fotki?

co prawda trochę off- ale ta dziewucha ze stopki psycholożki- jest tragiczna :o - no i tak btw- nie powinnaś umieszczać tam jej profilu na nk....

Nie damy spokoju,a ty chyciał bys żeby ktoś wkleił twoją fotkę do czyjegoś profilu z podpisem "rozwalaczka związków"

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kiepska psycholożka z Ciebie skoro każdy wpis rozumiesz inaczej niż powinnaś, wszystko przekręcasz. Widać że masz niskie IQ

to co - teraz jedziemy psycholożkę? :P:P Bo była za kiepska dla jakiegoś leszcze, który olał ją dla tirówki? To może świadczyć o nim ale i o niej... skoro koleś wolał jakąś puszczalską francę... Przyznaj się psycholożka jak to było? Nie chciałaś z nim sypać? może tylko po ciemku? albo loda nie robiłaś? :P

komiczne według mnie to tak sie dzieje kiedy patrzy się tylko na wygląd faceta i jego portfel

Gość bodek
ludzie przecież on tak naprawdę to kochał psycholożkę a tamta pierdolił:)

Gość gość
psychlożka a może ze mną pobrodzisz

Gość gość
napisz ile masz lat(wygląd nieważny)może Ci cos zaproponuje?

Gość gość
A ja bym chętnie poznał psycholożke. Pewnie fajna i miła.