Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psycholożka35

Tirówki!!! Masakra

Polecane posty

Tirówki. Gdzie i za ile? Na trasie: geografia usług przydrożnych autor: Grzegorz Borkowskiautor: Grzegorz Borkowski Auto Market Truck, nr 45/2005 (565) z dnia: 11 listopada 2005 roku rys. Dariusz Pietrzak Regionalne cenniki przydrożnych usług seksualnych są w przybliżeniu odbiciem geografii gospodarczej naszego kraju. W kujawskich lasach, wśród mazurskich jezior popyt niewielki, więc i ceny niższe. Najdrożej na Śląsku i przy zachodniej granicy. Materiał do tej publikacji zebraliśmy od truckerów i kierowców flotowych, którzy wymieniają się w internecie informacjami o miejscach, gdzie stoją tirówki i cenach ich usług. Sądząc po frekwencji na poświęconych tej tematyce forach internetowych, wielu kierowców zasięga języka przed wyruszeniem w nową trasę właśnie pod kątem wartych polecenia tirówek. Polskim biegunem taniego, przydrożnego seksu jest woj. kujawsko-pomorskie. Koło Brodnicy, przy drodze nr 52 (najkrótsza trasa między Toruniem i Olsztynem), seks oralny można kupić już za 30 zł, za stosunek płaci się 50 zł. Droga nr 16: na odcinku z Ostródy do Iławy, koło Sambrowa (woj. warmińsko-mazurskie) ceny zbliżone (odpowiednio 40 i 50 zł). Podobne ceny usług tirówek obowiązują przy trasie Warszawa - Białystok. Nieco drożej na wylotówkach z większych miast. Np. przy wylocie z Krakowa na Kielce (droga nr 7) ceny odpowiednio 50 i 60 zł. Jeśli wierzyć polecającemu je truckerowi, Darkowi, dziewczyny ładne. Takie same ceny przy wylocie z Łodzi na Warszawę (droga nr 14), jednak polecający tirówki szofer zastrzega, że "dziewczyny są niebrzydkie, ale nie za młode". Amatorzy szybkich atrakcji seksualnych powinni omijać Śląsk. Na Dolnym Ślasku, w okolicach Wrocławia ponoć "całkowita tragedia, nie ma ani jednej". A na Górnym Śląsku drogo. Na trasie Gliwice - Bytom (droga nr 4) ceny odpowiednio 80 i 100 zł. Przydrożnych prostytutek sporo jest przy popularnych, zachodnich przejściach granicznych. Jest ruch w interesie, są i wyższe ceny. I nic dziwnego - wiodą przez nie najważniejsze trasy transportu międzynarodowego. Np. na odcinku krajowej "trójki", między Goleniowem a Szczecinem, miłość z tirówką to wydatek 50 lub 100 zł. Tyle o finansach. Znacznie chętniej niż o pieniądzach twardzi dżentelmeni z dużych aut rozmawiają o swoim wrażeniach estetycznych. Siłą rzeczy, na potrzeby publikacji cytowane wypowiedzi musieliśmy zdecydowanie złagodzić: "Jak lecisz z Olsztyna przez Kowalewo, tak z 10 km od niego jest zjazd z górki. Tam, tuż przed Gronowem jest parking, a na nim ekstralaska stoi. Nie wygląda na pierwszą lepszą prostytutkę!" - pisze jeden z przewoźników. Inny tak opisuje krasę tirówek z Janek koło Warszawy: "młode, jędrne, uśmiechnięte i chętne (...)".

Gość akunana matata timon i pumba
no i?? :O

Gość bo kiła to rarytas
no to wypada tylko życzyć miłego................hiva,hahaaaa

Gość dnswod
a co ty myślałaś ? z tego słyną i zawsze będą i to się nie zmieni a naiwne żonki wierzą w miłość nieraz jeszcze dzieci bawią

Gość nie tylko tirow
bardzo duzo facetow zatrzymuje sie zwyklymi samochodami

Gość wiem że pesymizm jest zły
popyt jes,t jest i podaż. dzisiaj wracając do mojej mieścinki miałam "przyjemność" zobaczyć 2 zadowolonych klientów. i bynajmniej nie mieli TIRów, tylko osobówki

Gość do autorki tematu tego
nie tylko tirowcy ale i ci z aut prywatnych korzystaja z ich uslug. i nie oburzaj sie tak, to naturalne. kazdy prawie z nich korzysta. nie korzystaja tylko ci, ktorzy nie maja samochodow.

Ja się zastanawiam jak można ładować do dziury gdzie są jeszcze pozostałości po poprzednim kliencie,ja bym tam jedynie mógł wsadzić kij od miotły i to z obrzydzeniem.

psycholożka35 chyba takich że nie masz takiego brania jak te tirówki;)

Gość wiem, ze masakra
to sa glownie polki czy jakies inne narodowosci??

Gość suuper:):)
a mój facet jeździ dostawczym :/

Gość adasdasda
to logiczne.. facet jedzie w dluga podroz, musi sobie jakos to umilic nie widze niczego zlego w poruchaniu na trasie

Gość do psycholożki
może leczysz kompleksy tymi tirowkami, nawet twoj facet odszedł do dziewuchy, która z wyglądu przypomina tirowkę - weszlam z twojego linka w stopce

A jaka różnica?Słyszałem że 1 milion Niemców przyjeżdża do Polski na Polskie prostytutki bo są ładne,tanie i robią wszystko co chcą

psycholożka35 jeśli twój facet poszedł do tej ze zdjęcia to z kim ty się zadajesz?

Gość do psycholożki35
jakim paszkwilem musisz być, że twoj facet odchodzi do takiego plastiku?

psycholożka35 sam fakt że sie zakochał w czymś co jest brzydkie i sztuczne świadczy o tym ze nie patrzyłaś na charakter człowieka tylko na wygląd i pozycję finansową.

nie uważam się za paszkwila....może nie jestem zgrabna jak modelka, ani piękna jak Jennifer Lopez, ale czasami nie mamy wpływu na decyzje bliskim nam ludzi. Nie wiem po czym stwierdziłaś że dziewczyna jest plastikiem, a ja paszkwilem jeżeli do niej odszedł.

ale dlaczego ja zaraz mam być paszkwulem? bo oddszedł? czyli każda zdradzona musi być paszkwilem? A dziewczyna z zdjęcia nie jest polką, i stad ta uroda.

Gość dr.Ratmir
Ta laska z linku jest tirówką???? bardzo ładna

Gość no nieźle, zakochał się
w tirówce:D kogo, ty chcesz oszukać. on się w niej nie zakochał, ale ciebie miał na pewno dość :P

psycholożka35 nie twierdze że jesteś paszkwilem ale ta ze zdjęcia na pewno jest,po pierwsze facet który lubi takie plastiki to z góry wiadomo jaki ma styl,więc myślę że ty też masz podobny styl co ta ze profilu,po drugie uważam że to świństwo że wklejasz jej profil na NK do swojej stopki.

tylko nie wiem z jakiego powodu miał by mnie mieć dość? A zakochać si to zakochał, wiem to nie tylko od niego ale od znajomych, co wyprawiał.

Gość możesz ją w kleić inaczej
nie mam profilu na naszej klasie, to sobie chociaż popatrzę