Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

popo23

zabawa

Polecane posty

prosze o jakies przykłady zabaw w domu dla 5 letniej dziewczynki, jak jest ładna pogoda można jeszcze wyjść na dwór, ale gdy pada, teraz w wakacje okropnie się nudzi, a ja razem z nią. POMOCY!!!

eeeeeeeeeeee POMOCY prosze!!!! już mi zupełnie nic nie przychodzi do głowy, a może wy znacie jakieś fajne zabawy z dzieciństwa

Gość nie wiem chyba cos ze mną nie
zrób domek z kocy i krzeseł zobaczysz jaką frajde będzie miała.

Gość 456465
w chowanego, ganianego sie baw z nia :P

możesz rysować coś na kartce a mała będzie zgadywać co to i odwrotnie, pobawić się że sie jest na wyspie w szałasie i narzucić na stół koce i tam się bawić, może ulepicie coś z plasteliny??

weź duży brystol, niech się mała na niego położy a Ty odmaluj jej kontury, niech zobaczy swoje odbicie, potem będzie to malowała długi czas ;) jak bylam mala pamiętam że rozwalaliśmy poduszki po całym domu i bawilismy się że poduszki to ląd a podłoga to woda i tak się ganialiśmy, albo w chowanego, albo domek z kocy to najlepsze co moze być :) albo daj jej w garnuszku troche wody, osobno jakies liscie, przyprawy, kwiatki i niech gotuje zupe dla misia, ja tak kiedys miśkom urodziny wyprawiałam :P albo zabawa w sklep, kolorowanki, karty dla dzieci, albo jakies domino dla maluchów to logike rozwija przy okazji, klocki.... No cokolwiek :)