Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beksa deep

Dlaczego robotnicy, policjanci, żołnierze tak mocno reaguja na kobiece wdzieki?

Polecane posty

ja po prostu spuszczam głowę i nic nie mówię chociaż czasem trafią się takie "junaki ",że szkoda gadać :) kilku próbowało mnie speszyć wzrokiem młhaha :) ja to mam tak chłodne spojrzenie i wyraz twarzy ,że wymiękają :) sami spuszczają wzrok jak małe dzieci :) jednak jak ktoś się grzecznie uśmiechnie no to nie jestem świnia i nie rżnę księżniczki tylko jak człowiek odwdzięczę się mini uśmiechem( aby nie zachęcić ) :O:D nie no, bądźmy ludźmi :) wszystko w granicach rozsądku :) jak dziewczyna jest sama to może sobie pozwolić na zaczepkę ,ale mężatka to raczej nie wypada :) ja bynajmniej ucięłabym jaja swojemu jakby flirtował z babkami :)dlatego też jestem dość chłodno nastawiona do relacji" gadka szmatka "

Nie znosze robotnikow drogowych i ich zgrywania sie jacy to oni jurni nie sa :o Podobnie zreszta z zolnierzami, jak jada ciezarowka to dra te pyski i zachowuja się jak pawiany w klatce co samice zobaczyly i w amok wpadaja :P

Nienawidzę ich a przejść koło nich niezauważoną wręcz nie możliwe i jeszcze te prostackie zaczepki i gwizdy..

Gość miji
jeszcze jakby byli przystojni i wysportowani. ale zwykle to wstretne, nidomyte dziady z brzuchami zwislymi a teraz w lecie to chodza z golymi torsami prezentujac te faldy i majac cale plecy i karki czerwone jak buraki co wyglada wrecz ohydnie na wymioty zbiera

Ale są też czasem tacy młodzi przystojni nieźle zbudowani także jest nieraz na czym oko zawiesić szczególnie w lecie:P

Gość lynn
to ze mna musi byc naprawde zle bo na mnie nigdy nie gwizdza nawet:(

Gość efeffe
bo budowlańcy to prymitywy ze wsi

ja mogę dodać, że żadnych oblechów akurat nie widziałam :)no trzeba przyznać ,że chłopaki trzymają formę :) ale zaczepki nie na miejscu ,bynajmniej co do mojej osoby:O a wiosną to miałam przypadek taki piękny że hmmm.. stoję sobie legalnie na przejściu dla pieszych ,of kors po córę poginałam ,czekam ja ,czekają auta na drodze bo światła coś stały w miejscu ":) no i pierwszy stoi gostek autem i luka na mnie a ja normalnie burak jak ta lala :O w końcu zaczęli ruszać a ten jak nie zamieszał kołami i jeeeb całe błoto na mnie :O jak się spojrzałam na niego (myślę sobie zabije gnoja ,dzwonię na policję i dostanie mandat :O)a ten mi kurwa buziaczka puścił jak księżniczka na rumaku :Oczujecie jeszcze takie buziaczek z podmuchem :Oekhm

efeffe bo budowlańcy to prymitywy ze wsi No fakt,tylko jak powstają miasta?Kto buduje drogi i kto remontuje mieszkania w miastach?

ty się nie śmiej ,czujesz jak ja wyglądałam ?:O unorana w błocie do pasa jak kret ?:O a jeden to mnie tak przestraszył ,że masakra :O świeciło mi słonko prosto w oczy i zero kontaktu wzrokowego na auta jadące z naprzeciwka (ogólne oślepienie )słyszę ,że jedzie jakiś busior i słyszę że pomału przejeżdża koło mnie ,śmiało wcinałam draże(:classic_cool:draże dobre są )i w pewnym momencie jak nie zatrąbił :O kurde zachłysnęłam się drażą ,kaszel ,cherlanie no nic ładnego i miłego :O I dla jasności ,bozia raczej urodą królewny mnie nie obdarzyła :O

Gość miji
u mnie zadnych fajnych nie widzialam same oblechy

Jak na mnie tak reagują to nawet fajnie sie czuję, bo chociaż komuś sie podobam :P A tak na serio to robi swoje to że dużo pracują, są w męskim gronie a poza tym taka męska natura, że się oglądają...

Gość KsiezniczkaSissi342153223
Kiedyś jakaś babka psycholożka czy coś w tym stylu mowila , ze facetom po wysilku fizycznym kobiety jakos bardziej sie podobaja czy cos takiego :P moze dlatego tak zwracaja uwage na kobiece wdzieki robotnicy ;P

ryjek, nieźle :D ja bym się z tego teraz śmiała ;) sama mam podobne wpadki. Ja zawsze ze strachu podskakuję, jak jadący za mną tir zatrąbi, że aż w uszach piszczy :D to wtedy o mało mi serce ze strachu z piersi nie wyskakuje :P, ale czasem mam refleks i takiemu pomacham :classic_cool:. Nienawidzę, jak auta trąbią mi za dupą, ale podchodzę do tego z dystansem i śmiechem, mój tata doskonale o tym wie, a jak jedzie do pracy to robi to samo, żeby mnie zdenerwować :P. Budowlańce to osobna działka, już tu kiedyś pisałam, że jak miałam lat 8 a moja siostra 18, to nam dom ocieplali i tynkowali i mieli wspaniały widok do pokoju mojej siostruni która tym faktem nie była zachwycona :D, była wręcz przerażona, gdy skądś wracała, wchodziła do pokoju a tu jej pan robotnik zza okna macha :P U policjantów tego nie zauważyłam, zawsze są uprzejmi i kulturalni, a co tam sobie nawzajem gadają to już mnie nie interesuje :P. Raz miałam sytuację, że w nocy mój tata wiózł mnie na domówkę do koleżanki i mieliśmy kontrolę, to pan policjant wypytywał mojego ojca, gdzie taką piękną córkę o tak późnej porze wiezie :P

Gość cajou
za mną nigdy nikt nie krzyczał niczego, gapia sie tylko, sapia i mlaszczą, obrzydliwe bleeee