Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entylygent____

popełniłem ogromny błąd- zdradziłem żonę i mnie wyrzuciła

Polecane posty

Ja to bym Cie zaraz wypierdolila z domu, razem z tym lozkiem... A odpowiadajac na temat: nie kazda kobiete da sie przeprosic za cos takiego... zalezy do jakich kobiet nalezy Twoja zona...

Gość uiuiu
ak i przycisnęła kumpla do muru a ten kretyn potwierdził jej podejrzenia. haha, to zdanie dobitnie swiadczy jak bardzo zalujesz tej zdrady:D:D poza tym to glupia prowo jakiejs baby🖐️

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
coś czuje że to jest jedna z tych kobiet które nie wybaczają, są zdecydowane i ciężko Ci będzie. Może to długo trwać zanim do Ciebie wróci o ile w ogóle wróci

Gość Denmark
Dobrze chociaż, że żałujesz. Ja bym nie wybaczyła chociaż samej mi sie zdarza zdradzic chlopaka. Wiem jakie teraz czujesz, zapewne jak szmata, w sumie dobrze. Jak ktoś juz wspomniał wczesniej: kwiaty, kolacja, płacz i błaganie o litość! Na kolanach jak bedzie tzeba. Kobiete sie szanuje! A swoja droga jak ja zdradziles to chyba wyobrazales sobie co bedzie jak sie dowie? Czy może wyobrazales sobie ze sie nie wyda i za kolejny miesiac nastepny skok? Człowieku dorośnij bo chyba na zwiazek nie jestes gotowy. Szkoda mi tej kobiety...

Gość Słonko2222
A ta co sie z nia przespales to kto to byl???? Znales ja? Czy zupelny przypadek????

Gość entylygent____
wsadź sobie teksty typu prowo w dupE!!!!!!!!!!!! M powiedziała mu, że ja się przyznałem i rzekomo razem ją bzykaliśmy. przestraszył się ciota że powie jego żonie to powiedział jak było. Z nim już mam rachunek wyrównany.

Gość Santiaga de la ferta
Zazadaj testow DNA syna- bedzie takim szoku ze zapomni o zdradzie

Gość entylygent____
To byla moja byla

Gość entylygent____
Poznałem ją w knajpie, nie wiem nawet jak się nazywa!!!!

Gość Denmark
No tego na pewno nie rob. Pomysli ze nie jeste taka jak ty a ty robisz z niej dziw***!

Gość entylygent____
podszyw wypierdalaj bo ci pośle niespodzianke na nr IP

Gość entylygent____
nie zrobiłbym tego nigdy bo zabolało by ją to. Mimo iż jestem pojebanym chujem to bardzo ją kocham.

Gość Słonko2222
pozostalo tylko przeprosic i czekac na jej krok.

Gość Adaś z NK
Zwal se konia i idź do kochanki!

Gość Widominiczka 1985
Wypierdalaj w podskokach. Dobrze baba zrobila. Cierp do konca zycia. Mam nadziieje ze stracisz kotrole nad synem

Gość entylygent____
powiedzcie mi szczerze, która z was dałaby mi ostatnią szansę.... Żałuje jak cholera!!!!!!Nigdy więcej nie pozwoliłbym sobie na coś takiego!!!!!!!!!!!!!!

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
musisz działać szybko, tylko nie próbuj jak jest z mamą/siostrą/koleżankami w "stadzie" będzie silniejsza. Jak sie za pierwszym razem nie uda, to odczekaj chwile, niech przemyśli na spokojnie a później znowu próbuj, żeby nie pomyślała że sobie całkiem odpuściłeś. Może to troche trwać, ale myśle że może sie udać. Nie gwarantuje

Gość jhyfjft
Ja też takiego miałam kochasia :O Nie wybaczyłam Minęło już pięć lat, a on skamle o powrót, ale brzydzę się nim. Jestem sama - nie umiem już zaufać.

Gość entylygent____
próbuje cały czas ale nie wpuszcza mnie, wziąłem urlop i nie odpuszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Widominiczka 1985
Ja bym juz myslala o rozwodze a syna bym wywiozla za granice

Gość Denmark
Wsadz jej kwiatka w skrzynke na poczte ;p Przypominaj o sobie jakos milo. I wszedzie napis pzepraszam, kocham cie! jestes dla mnie wszystkim

Gość entylygent____
widominiczka dzięki za słowa otuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Denmark
i niech widzi ze cierpisz, jestes zalamany.

Gość entylygent____
jakie to jest wszystko pojebane!!!!jeden zły ruch i wszystko się rozsypuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość entylygent____
i tego się wlasnie boje

Gość no wiesz czego od nas oczek
kujesz? slowa otuchy? Twoja kobieta okazala sie silna, zdaje sobie sprawe co zrobiles. Zmarnowales jej czas poswiecony Tobie, bo nie jestes tego wart. Wystarczy ze na 2 dni pojechala a Ty juz do innej lecisz. Troche nie fair... Poza tym to staraj sie ja przekonac chociaz do tego byc mogl widziec sie od czasu do czasu z dzieckiem, a jej daj swiety spokoj

Gość Bla bla blaaaaaaaaa
Taki skok zdarzyl Ci sie tylko raz?? Czy wiecej? A fajny byl sex z kochanka???:-)

Gość Denmark
Ej on tu chce porady a nie głupich pytan...

Gość blondiiiiiiiina
wielu ludzi cie karci.. zachowales ie jak dupek moze i tak ale faceci tak maja oni sa wzrokowcami robia potem mysla,,... zreszta nie tylko faceci.. moja przyjaciolka tez zdradzila swojego nazyczonego.. a jednak nieodwrocilam sie od niecj choc wiedzialmz e zle zrobila.. niesrtsty nieodzyskala go.. na facetow zdrada dziala jak zbruzganie honoru z kobietami jest inaczej... nienawidza ale w glebi serca kochaja i chca wrocic... maja taki czas ze miotaja sie ze swoimi uczuciami... oczywiscie nie po zdradzie bo wtedy sa wsciekle.. ale z czasem troche odpuszczaja... ja wiem z eniewybaczylabym zdrady ale jesli bylabym w takiej sytuacji jak twoja zona to chcialabym zebys sie o mnie staral nie dal o sobie zpomniec zebys na kazdym kroku przypominal o sobie i nie o to chodzi zebys lazil i wydzwanial bo to meczace ale zebys zostawial jej lisciki robil szalone rzeczy... zeby ona zobacyzla ze ci na niej naprawde zalezy!! a macie dzieci?? jesli tak to to moze byc deska ratunku jesli nie to musisz czekac i nie dac o sobie zapomniec...!! badz bardziej szalony ... nie rob z siebie przesladowcy tak jak mowilam....