Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entylygent____

popełniłem ogromny błąd- zdradziłem żonę i mnie wyrzuciła

Polecane posty

przeczekać radzę...i oczywiście "szoł mast go on" cały czas utwierdzaj ją w przekonaniu ze ci zalezy...

entylygent____ - jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy ja Cię nie potępiam. Kobieta potrafi wiele wybaczyć ale potrzebuje na to czasu . Musisz dać się chwile spokoju , na nic nie naciskać i nie liczyć na wiele. Bądź pokorny i cierpliwy. Czas leczy rany może z czasem wybaczy co wcale nie znaczy ,że zapomni. Ja trzymam za Was kciuki może uda Wam się to odbudować.

a że cię wyżuciała... uwierz mi lepiej dla ciebie.

entylygent____ - jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy ja Cię nie potępiam. Kobieta potrafi wiele wybaczyć ale potrzebuje na to czasu . Musisz dać się chwile spokoju , na nic nie naciskać i nie liczyć na wiele. Bądź pokorny i cierpliwy. Czas leczy rany może z czasem wybaczy co wcale nie znaczy ,że zapomni. Ja trzymam za Was kciuki może uda Wam się to odbudować.

Gość entylygent____
mamy synka 9 miesięcznego

Gość sow
dupy po porodzie nie dala i leciales do innej czy to taki jednorazowy skok?

Gość taa niedobra pupa
Takie małe dziecko, staż pewnie tez macie krótki, i juz ją zdradziłeś? I to z byle lafirynda? Ona siedziała nad nim, wstawała w nocy, a ty się ruchałeś w tym czasie z inna? Niektórych rzeczy nie da się cofnąć. Ja bym nigdy czegoś takiego nie wybaczyła.

Gość bede podchodził do was
dobrego seksu nigdy nie żałuj

entylygent____ - mimo ,że macie syna i tak nie naciskaj ją na nic. Myślę ,że ze względu na dziecko masz większe szanse na wybaczenie bo na pewno będzie chciała zapewnić dziecku pełną rodzinę.

Gość entylygent____
Staż mamy spory bo 9 lat. Jestem kompletnie załamany:((((((((((((((((((((((

Gość i dobrze ci tak

Gość Ewcia90
Za jaja na drzewie powiesić i czekac aż sie urwa! Dziewczyno jak czytasz te posty to niegdy nie wracaj do chama bo zdradzi cie napewno kolejny raz. nigdy na jednym sie nie konczy! dupek

Gość 356235762
Jeszcze się rozczulasz nad sobą? Ja tez wyrzuciłam z domu męża, ale dlatego że mnie obraził... Juz nie mieszkam z nim 4 rok i się ciesze.

Gość jhyfjft
W ogóle jakimi powodami się kierowałeś? Myślałeś, że żona się nie dowie? Bo tekst 19:12 [zgłoś do usunięcia] entylygent____ chciałem się wyluzować to teraz mam!!!!!!!!!!! Świadczy o Tobie jak o ostatnim gnoju. Naprawdę nie znasz innych sposobów na wyluzowanie niż ruchanie eks?

Gość entylygent____
nie eks tylko pierwszej lepszej, to był podszw

Gość i dobrze ci tak
myślisz że tylko tobie teraz jest źle pomyśl jak czuje się twoja żona wiesz jak takie coś boli. daj jej ochłonąć a potem spróbuj z nią porozmawiać błagaj przepraszaj może da ci szansę. a to co zrobiłeś potwierdza moja teorię że facet+alkohol i pełna swoboda to bardzo złe połączenie. a tyle na innych topikach się pisze że ludzie sobie nie ufają tyle oburzenia w tym temacie głównie zarzuty wobec kobiet że ograniczaja swoich facetów nie pozwalaja im wychodzić samym na imprezy tutaj macie przykład do czego jest zdolny ponoć kochający żonę facet.mężczyźni to niezwykle słabe istoty pod wieloma względami-nie zapominajcie o tym!!!

Gość taka_prawda
Ja bym Ci szansy nie dała ... trudno trzeba było myśleć ... kara na całe życie. I zrobiłes to z obca w waszym malzenskim lozku fuuuuuuuuuuujjjjjj

Dziewczyny wyluzujcie . Jesteśmy tylko ludźmi i nigdy nie wiemy co nam życie przyniesie. Popełniamy błędy nie jesteśmy bez omyłkowi . Nikt z nas nie może powiedzieć ,że nigdy nie zdradzi bo nikt tego nie wie co się wydarzy w jego życiu.

Gość jhyfjft
jeszcze lepiej, ruchasz w ramach rozrywki pierwszą-lepszą? Ciekawe, jak byś zareagował, gdyby Twoja żona też tak rozumiała "wyluzowanie".

Jak ją kochasz to się nie poddawaj. Zawaliłeś chłopie, nie będę pisać nic żeby cię zdołować. Sama jestem 9 lat w związku, prawie rok po ślubie. Zdrada zabolała by mnie na maxa. Ale ja kocham męża jak diabli i pewnie wkońcu bym się złamała i wybaczyła. Wybaczyła ale nie zapomniała. Napewno dałabym drugą szansę. Nie poddawaj się. Wal drzwiami i oknami. Jeżeli naprawdę ją kochasz i ona ciebie to mam nadzieję, że ci się uda. Ale daj jej czas, niech się otrząśnie, ale nie odpuszczaj. Pokaż że kochasz dzieciaka, że ci go brakuje. Nie poddawaj się. Kawiaty wysyłaj, przepraszaj itp. Trzymam kciuki :)

Gość a mi szkoda
a pomyślałeś, jak ona się czuje? bo ciągle piszesz: "jestem kompletnie załamany", "bez niej nie dam sobie rady", ciągle tylko: ja, ja, ja - jaki to teraz JA jestem biedny; a myślisz, że jej jest w tym fajnie? że taki ma ubaw po pachy? przestań myśleć tylko o sobie, tylko się zastanów, co możesz zrobić DLA NIEJ - żeby jakoś mogła wrócić do normalności, czego ona potrzebuje - nawet, jeśli by to miało być Twoje zniknięcie z jej życia

Gość taka_prawda
Kiedy jestem szczesliwa i zakochana inni faceci mnie "obrzydzaja"- ogromny dystans wiec dlaczego ty tak nie masz chlopie skoro tak jak kochasz ?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
a potem sie jeszcze okaże ze z tego wyluzowania sie dziecko pojawi

ok...ja powiem tak: widac ze Ci przykro ale kurwa no co zrobiles??ona na 2 dni pojechala a ty sie dupami ogladasz??chyba nie kochasz jej az tak i nie podoba ci sie az tak...zastanow sie to ze zmienila zamki i cie nie cche znac to normlane bo ja zranile smocno ona ci dziecko urodzila nosila je w sobie wyjechala a ty...kurde no okropnie sie zachowales i tyle nie wiem mozesz probowac napewno teraz ci ne wybaczy i urlopy nie urlopy nie pomoga napewno potrzeba czaus moze ci wybaczy a moze nie ja bym ne wybaczyla

Gość i dobrze ci tak
mimo wszystko żal mi ciebie staraj się może ci wybaczy trzymam kciuki!

Gość Coś-w-tym-jest
Dostałeś to na co zasłużyłeś.

i dobrze ci tak-----------a dlaczgo ci go szkoda??nie wie gdzie wklada??bez przesady robi teraz z siebie biedaka i meczennika