Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santiaga de la ferta

Czy powinnam mu powiedziec o tym ilu mialam facetow przed nim?

Polecane posty

Byla tego liczba prawie...trzycyfrowa. Prosze nie wyzywajcie mnie ale dajce mi rade. Jestesmy od 6 miesiecy malzenstwem i jedziemy do mojego rodzinnego miasta na wakacje. Moga dojsc do niego rozne sluchy. Czy mu powiedziec?

Gość koniec tematu gryzonie
po co?

Gość .nigdy.

Gość to miasto czy wieś?
że będąc w gościach słucha się plotek o rodzinie. Niby gdzie, w sklepie, na plaży, w barze ze znajomymi mają go dojść te słuchy? To chyba jakaś wieś i to z czasów Reymonta. Jeśli nawet - olej to i nie daj po sobie poznać, że Cię to rusza.

nie mów...jak sie wyda to jakos sie wytłumaczysz...ale nigdy nie przyznawaj sie ile miałaś naprawdę...podziel przed dwa i bedzie dobrze:P

Gość a cyfra ta to 100, czy 999

Gość no a co ?
lepiej podziel przez liczbe dwucyfrowa :P

Gość to nie możliwe aby mieć tylu
facetów !!! No rzesz kurwa jak mogłaś się chajtnąć i nie powiedzieć o tym przyszłemu mężowi? Ok chcesz się puszczać to puszczaj ale chociaż ponoś konsekwencje swoich czynów cholerny tchórzu

To nigdy nie wyplynelo w naszych rozmowach. On mi powiedzial ze jestem jego pierwsza a ja mu po prostu nie powiedzialam. A czy niemozliwe? Mam 29 lat. Zaczelam od 16 roku zycia. Na imprezach, w plenerze, itd...Da sie, wiesz mi

Gość kfhfhef
a badania na syfa i hiva robiłaś?

Gość no powod do dumt to to nie jes
t :O

Gość Urszula XXL
Gratuluję :)

Moze was zaskocze, ale badania robilam sobie regularnie. Co dziwnego w tym ze lubie sex?!

Gość Angelika 2525253
A zarabiałaś na tym, czy dawałaś za darmo ??? :P

Gość jak to prawie
Prawie trzycyfrowa? Tzn. że jest to liczba dwucyfrowa, ale bliska trzycyfrowej, czyli maksimum 99, czyli nieco mniej niż 8 numerków roczne. Nie przesadzajcie, niejeden wioskowy don juan ma 10 razy takie tempo. Tak po prawdzie ciekawe, ilu facetów w wieku 29 lat ma "liczbę jednocyfrową".

o matko jak twój luby się dowie to na zawał padnie, a z ciekawości wy macie kościelny ślub? W sumie ma to dość duże znaczenie bo jeśli tak to nie chcę cię martwić ale może być to nieważnie zawarty związek bo przemilczałaś bardzo istotną informację. A co do liczby twoich partnerów no ja mam 27 lat więc dużo młodsza od ciebie nie jestem a miałam i mam jednego partnera wiec trudno mi sobie wyobrazić to o czym piszesz.

Gość kfhfhef
a w ciąży nie chcianej byłaś?

Gość koniec tematu gryzonie
jak nic w tym nie dziwnego, to po co to pytanie? dlaczego sie obawiasz czegos? nie przecz sama sobie. jakos pojscia do sklepu po bulki nikt nie ukrywa.

Gość bbbbbbbb
mocno masz rozklepaną pochwę?

Gość Marcinekkk12
tam w tym twoim miasteczku plotki roznoszą się szybko i masz podstawy die bać ze twoj zam się dowie :D no i na pewno całe miasteczko o tym wie i niezle obgaduja twoja dupę

Gość mam gdzieś taki ślub
gdzie "bardzo istotną informacją" jest liczba partnerów seksualnych przed zapoznaniem - na tyle istotną by unieważnić "małżeństwo", ale już zupełnie nieistotną informacją w świetle takiego małżeństwa jest przemoc w rodzinie, alkoholizm, hazard, za słona zupa itp. - to są bzdury, które nie mają wpływu na unieważnienie związku. To na marginesie.

Gość damianka
Po co chcesz mu mówić, skoro nie pyta? Jeśli kiedykolwiek zapyta, to powiedz, że kilku i że to chyba nieważne, bo przecież wtedy jeszcze nie byliście razem i że nie chcesz tego wspominać, bo dopiero z nim jest Ci dobrze.

Gość powinnas mu to powiedziec
zeby sie mogl wycofac

tak na marginesie ślubu się nie unieważnia ... a to nie o to chodzi która z tych rzeczy jest gorsza!!!! Po prostu dla kogoś (w tym wypadku być może dla męża autorki) ta liczba, gdyby się o niej dowiedział wpłynęłaby na podjecie przez niego decyzji o ślubie z autorką, by może - ale tylko teoretycznie zerwałby z nią znajomość bo dla niego byłaby już to za duża do pogodzenia się przeszkoda i miałby do tego prawo, podobnie jest z każdą rzeczą która wpływa na naszą decyzję nie zależnie czy jest to kwestia partnerów seksualnych, wykształcenia czy też czegoś poważniejszego jak zmiana płci. To nie chodzi o hierarchizowanie tych rzeczy po prostu dla każdego coś innego może być naprawdę bardzo istotne i czy innym kieruje się w doborze współmałżonka.

Gość kolacja przed nosem
Głupi ten facet Twój widać, że nie pytał. Nie potempiam i nie pochwalam ale jak sie bierze ślub to wolałbym wiedzieć z kim przed ślubem a nie po... sorry. Swoją drogą pisałaś że on byłaś dla niego pierwszą - nie przeszkadzało Ci ze on zielony i nic nie umie a Ty obeznana? Trochę wątpie prawdziwość tego tematu teraz w sumie...

Gość mam gdzieś taki ślub
No ślub kościelny właśnie się unieważnia - żeby nie było, że dopuszczony jest rozwód. Żeby rozwieść się z winy partnera trzeba udowodnić cos wiecej niż prawie trzycyfrową liczbę partnerów - np. znęcanie się nad małżonkiem, a żeby uniewaznić ślub kościelny wystarczy to, ba - wystarczy że osoba zainteresowana zadeklaruje że w chwili zawarcia małżeństwa nie chciała żyć po bożemu (w myślach) - jeśli nie zdeklaruje (tego co w myślach nie da się obiektywnie udowodnić) - nieważne czy się znęcała i jak brutalnie - ślub jest ważny aż do usranej śmierci. Ja takiego ślubu nie chcę. To na marginesie, bez związku ze sprawą autorki, do której mówię: nie martw się - jeśli nawet ta sprawa spowoduje unieważnienie takiego "ślubu", to rozwód cywilny nie zostanie orzeczony z Twojej winy - do tego potrzeba poważniejszych powodów.