Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona...............

on chce iść na wesele sam!

Polecane posty

rozstaliśmy się jakiś czas temu, ale on twierdzi że chce być ze mną tylko musi poukładać pewne sprawy (wiem jakie, rozumiem) spotykamy się wiec czasem, on pisze smsy że chce być ze mną, ze mu zależy.... a dziś mi oświadczył, że idzie na wesele znajomych i że chce pójść sam, powiedziałam, że jak by chciał coś naprawić to poszedłby ze mną a jak chce zabawić się to idzie sam... trzasnęłam drzwiami i wyszłam nie rozumiem facetów.....

czy ja mam prawo robić mu awanturę?

Gość podwojnie zaskoczona
To wyobraz sobie ze ja jestem z facetem, ktory za dwa tygodnie ma wesele swojej siostry i nawet slowem nie wspomnial ze ide z nim. Nawet nie zapytal, nic. Przymierza tylko przede mna ciuchy w ktore chce sie ubrac na to wesele i pyta mnie czy moze tak wygladac. dodam ze jestesmy razem 3 lata, znam cala jego rodzine, w tym jego siostre, mieszkamy razem i rozmawiamy o slubie w przyszlym roku!!! To dopiero szok. Ja sobie nie wyobrazam zebym miala wesele w rodzinie i nawet nie zaproponowala mu zeby ze mna szedl, bo to jest chyba oczywiste.

a mój mi opowiadał, jakie to będzie "fajne" wesele, że nasze może też takie będzie, ale idzie sam! nie rozumiem facetów..., a może Twoj myśli że z nim idziesz i nie potrzebujesz specjalnego zaproszenia? a pytałaś go w czym Ty pojdziesz? zapytaj, jak będzie się stroił?

Podwujniezaskoczona - może włąśnie dla Niego też to oczywiste, dlatego z góry założył, że idziesz i o to nie pyta?

Gość girl602
Masz szczęście że Twój chłopak idzie sam na to wesele. Bo mój poszedł z inną długonoga blondynką... Pokłóciliśmy się a później on stwierdził że "głupio teraz odmawiać"... iii pojechał z nią na 4 dni. Radzę Ci abyś uszanowała jego decyzję... o weselu nic nie wspominała, zacisnęła zęby i przemilczała to. Ja tak zrobiłam i teraz jest już dobrze... Jesteśmy szczęśliwi:)

Gość zaskoczona.......
girl.... o rany, na 4 dni, przeciez mógł odmówić! nie, ja nie wróciłabym do niego po takiej akcji my, no fakt nie jesteśmy razem, ale on zdeklarował się że chce naprawić to wszystko, że będzie dążył do naeszego małżeństwa a teraz że jedznie sam na wesele do naszych znajomych z którymi wyjeżdzaliśmy wspolnie na wakacje oczywiście, ze zaakceptuję jego decyzję, bo nie mam zamiaru odbierac od niego telefonów, niech robi co chce skora sam tak chce

Gość hoith
facecimają problem z myśleniem chyba. masz rację, nie odbieraj telefonów, może on coś "zajarzy" chyba powinnaś się zastanowić, czy chcesz z nim być.

Gość lolka@
i co tam? odzywa się?

Gość 1234567890987654321
dla mnie sprawa jest prosta NIE JESTESCIE RAZEM to idzie sam na wesele Wy sie poprpstu tlyko czasme spotykacie nic wiecje blad zorbilas ze sie na to zgodzilas bo on teraz robi z ciebie zabawke wypelniacz wolneog czasu Chce spotyka sie z toba nie ma ochoty to ma cie gdzies. JAk on mial cos do przemyslenia mialam urwac z nim kontakt i powiedziec ze jak sie zastanowi wie gdzie cie szukac ale nie wiesz czy jeszcze bedziesz czekala a tak dalas mu pole zbey cie wykorzystywal

Gość nickonicko2010
samemu będzie mu sie tam nudziło,co to za przyjemność siedzieć przy stole i pić sam ze sobą?(uprzejmie prosze o klik w banner na stronie http://telefon2.blogspot.com )

Gość też myślę....
że na weselu będzie sam siedział bo wszyscy w parach..