Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agresywny_toster

Czy są tu fajne dziewczyny?

Polecane posty

@Agnie Jeżeli je wystawisz za drzwi 0,01% do fajności jeżeli je podłożysz sąsiadowi pod drzwi 4,24% do fajności Jeżeli je wyniesiesz do puszki 4,22% do fajności.

Jeżeli poszukasz partnera na Kafe to masz minus 8,34% Nie chciałem tego Ci pisać ale musiałem bo składałem przysięgę zawodową:(

ee , myślałam że będzie gorzej . wyniose 4 razy śmieci i mi wróci do poprzedniego wyniku ;D . chciałabym tu pozdrowić mojego tatusia dzieki któremu nie musze wynosić śmieci i robiłam to tylko kilka razy w żyicu ;*;*;*;*.

Ona nie ma certyfikatu ani fakultetu. Ale ona jest bardzo niefajna i dlatego ją zatrudnili, gdyż każdy kalkulator pokazuje jej mniej niż 1% i dzięki temu widać czy jest dobry:) Pozdrawiam inż.kalk.fajn Bogdan Toster

Jeżeli wyniesiesz raz śmieci Twoja fajność się zwiększy, ale jak za drugim razem wyniesiesz to już nie o tyle samo. To by było zbyt proste- zbierasz śmieci na ulicy potem je wynosisz z domu 30 razy i masz 100% fajności. Każdy by tak chciał wtedy wszyscy by latali ze śmieciami od rana wte i wewte.

Oj, no to raz mu się udało dobry wynik trafić, ale od tamtej pory zbyt dużo go używasz i się biedak przegrzał, albo coś mu się poodłączało ;) Toster, wiem, że to brutalna prawda, ale w końcu w to uwierz. Jestem z Tobą.

toster a czy kalkulator mierzy też fajność facetów .? bo ja bym chciała wiedzieć jak fajny jest Jareczek , który mnie od paszteciary wyzywa . zrobisz to dla mnie .? ; )

Niestety toster nie posiada takiej funkcji :( to ze względu na poprawność polityczną, gdyby to była lodówka albo pralka albo suszarka to jeszcze by przeszło. Nazwa nie kończy się na A:(

ale że w jakim sensie nie kończy się na a bo jestem taka nierozumna i nie zczaiłam : ( .

Bo ja jestem jego właścicielem:) Chodzi o to, że toster kończy się na r więc jest facetem. A facet facetowi ze względu na poprawność polityczną fajności nie zmierzy. Można postarać się o specjalną homologację w Holandii. Tam będzie mógł zmierzyć fajność wszystkim:)

Gość sdfvdefvgsfgbdfgb
toster może zrozumiał, że chodzi o zbadanie fajności pana jareczka k a nie naszego jareczka ;) Czy jak na to wpadłam to mam 100% fajności? Tak? Super

no właśnie .! nei chodzi mi o jareczka k tylko o jareczka kamechę . i przecież jak by zrobić KAMECHA to się kończy na a i można by stwierdzić że to dziewczynka i się zmierzy . ; D

Gość sdfvdefvgsfgbdfgb
ach jaruś, za tą wrodzoną skromność masz już +30 do fajności ;)

Gość sdfvdefvgsfgbdfgb
a ja na ile jestem fajna? ;)

Gość sdfvdefvgsfgbdfgb
EEEEE ja też chce żeby mi ten kalkulator fajność obliczył! :(

sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR sdfvdefvgsfgbdfgb ERROR