Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agresywny_toster

Czy są tu fajne dziewczyny?

Polecane posty

a co mi da więcej do fajności .? chce być tak fajna jak Ty .

Algorytm liczenia fajności nie jest jawny. Nikt nie wie jak być w 100% fajnym. Jutro wstań rano godzinę wcześniej niż zwykle i przez tą godzinę idź pobiegaj do parku. Będziesz się czuła lepiej fizycznie, a jednocześnie Twoja fajność wzrośnie o ok 1,54 %. Przy regularnym powtarzaniu tejże czynności Twoja fajność powinna wzrosnąć do 2,50 % :) Pozdrawiam inż.kalk.faj Bogdan Toster

bieganie dla mnie jest głupie bo jestem tłusta i szybko się zasapuję ale lubię rower , nawet go kocham . da radę rower .?

troche mnie wywalilo bylam zapisac sie na wesele ronaldo w innym topiku... czy to tez cos mi podniesie ta moja fajnosc? bo z tego co sie uczylam to tak:) agresywna_suszarka i co znalazlas wade bo ja mysle ,ze to ten jeden kabelek sie poruszyl:) musimy koniecznie sie tym zajac

Moim zdaniem ani ten ani ten nie powinien zostac prezydentem. Ale z dwojga złego lepsza Kaczka. Komorowskinie ma swojego zdania. Co było z Afganistanem? Najpierw chciał wyjścia z Afganistanu potem jak tam pojechał nie chciał i się zastanawiał potemu znowu chciał. To jest zabawka Tuska, on nim manipuluje jak chce. Kaczki też nie lubię, ale jest parę poziomów wyżej jeżeli chodzi o intelekt, widac to chociażby po przemówieniach.

ej dobrze ja też chce na wesele ronaldo . dasz mi linka .? : )

Nie ten topic :)) Bieganie jest dla ciebie lepsze od roweru, a to dlatego, że nie chce Ci się biegać. A jeżeli nie chce Ci się biegać to znaczy, że bieganie bardziej Cię męczy, więc powinnaś biegać właśnie dlatego, bo Ci się nie chce:) Rower to tylko 0,78 % :)

Żono ja nie jestem sprzetem lotniczym , to określa moją wielkość .

ja biegałam i poszła mi kocha...od miesiaca chodze jak prawie kuśtyk co prawda juz lepiej ale na bieganie nikt mnie nie namówi :O:P na rowerku zaś fajosko sie wygląda i mało męczy :P:P

czyli że walka ze sobą to plus do fajności .? ej ale ja nie lube robić tego czego nie chce .

jak nie tenn topik?? :) a tak sie staralam byc fajna:( to co powinnam wybrac?

Toster, spokojnie, bo jeszcze Ty się przegrzejesz, myślałam, że już się to stało jak zacząłeś pisać o Kaczce. dobrze- albo kabelek, albo jakieś spięcie

dzięki : ) . będę na ślubie ronaldo , czy to jest fajne Panie inżynieże .?

Jeżeli kupisz kwiaty i sypniesz grosiwem to bedzie +0,46% Jeżeli wpisałaś się na listę, a Cie nie będzie minus 4,55% Dużo ryzykujesz.

dobry wieczór; jak na fajność wpłynie wyniesienie śmieci mimo bardzo silnej niechęci do tej czynności?

oczywiiście że się pojawię na ślubie ronalda , szczerze go nie lubię i bawi mnie jak udaje wielkie kontuzje ;D . mam jeszcze jedn pytanie , jak na moją fajność wpłynie poszukanie sobie partnera na kafe na imprezy z okazji rocznicy ślubu która będzie wyglądać jak wesele .? czy wtedy będę mieć ujemną fajność .?

Kalkulator działa dobrze. Ostatnio przyszła pani ekspert by go zbadać i kalkulator pokazał 0,05%. Pani ekspert fajna nie była, więc wszystko się zgadza:)