Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl602

Powiedziec mu?? Czy dla dobra związku zachowac dla siebie?

Polecane posty

Gość girl602

Jestem z chłopakiem 2 lata... Ostatnio nie było między nami najlepiej pokłóciliśmy się. Aby nie myśleć o tym postanowiłam pójść na imprezkę.. Był tam jego znajomy... Chciał mnie zgwałcić.. Prawdopodobnie dosypał mi czegoś do piwa. Miałam robione badania toksykologiczne... Jednak niektóre substancje po 12 godzinach nie są już wykrywalne.. Co mam zrobic? Nie wiem jak mój XYZ na to zareaguje...

Gość girl602
Bardzo go Kocham... Jednak boję się że mnie zostawi. Jest o mnie piekielnie zazdrosny...

Myślę ze zazdrość w takiej sytuacji nie jest na miejscu.. Podziwiam Cie ze po takim czyms jestes w stanie o tym opowiadac.. Myślę ze on cie wesprze ..

Gość girl602
Boję się że zarzuci mi że nie byłam z nim szczera... Nie mogę spać w nocy ponieważ gnębi mnie to że coś przed nim ukrywam... Jednak nie potrafię mu o tym powiedzieć:( Nie wiem jak...

Gość girl602
Pomóżcie mi bo nie wiem co mam zrobić..;(

W tym wypadku tylko szczerosc poplaci, jesli Twoj chlopak nie dowie sie tego od Ciebie, to dowie sie od kumpla i z pewnoscia gorzej to odbierze .......powiedz !

Gość wiem że pesymizm jest zły
Powiedz mu. Jeśli Ci nie uwierzy (np. ze zmyślasz że chciałaś sama się z tym kolesiem przespać a teraz odwracasz kota ogonem) to znaczy że nie powinnaś z nim być. Bo co będzie jeśli naprawdę coś ci się stanie a i tak Ci nie uwierzy? To nie są tematy do żartów i on powinien o tym wiedzieć

Gość girl602
Mam dowód... Mam wyniki badań toksykologicznych... A tam jest wyjaśnione dlaczego te badania zostały przeprowadzone... Spotkam się z nim ale strasznie boję się tego spotkania...

Gość wiem że pesymizm jest zły
Będzie OK:) W końcu zależy mu na Tobie

Gość monisiaczek14
powiedz mu, szcerość pomoże, a co bedzie jeśli ten koles powie twojemu chłopakowi i co wtedy?

Gość hoith
jakiś dziwny ten Twój związek... on leci na wesele z jakąś długonoga blondynką na 4 dni, pewnie bzykają się na wszelkie możliwe sposoby a Ty nadal z nim jesteś, teraz jego kumpel chce Cię zgwałcić a Ty boisz się swojemu facetowi o tym powiedzieć, żeby nie pomyślał o Tobie źle?????

Gość girl602
Powiedziałam mu...Wściekł się - tyle że na mnie... Powiedział że jestem chamska dlatego że przez miesiąc ukrywałam to przed nim... Kazał mi wyjść z auta... Dzisiaj mam się znów spotkać - tylko że teraz nie odpisuje mi na smsy..

Gość girl602
Powiedziałam mu...Wściekł się - tyle że na mnie... Powiedział że jestem chamska dlatego że przez miesiąc ukrywałam to przed nim... Kazał mi wyjść z auta... Dzisiaj mam się znów spotkać - tylko że teraz nie odpisuje mi na smsy..

Gość girl602
Jak mam się zachować?

Gość huvreyh5yn
no i ma chłopak rację. nie zaufałaś mu, ukrywałaś to przed nim. pewnie pojechał temu gostkowi facjatę oklepać... a Ty na jego miejscu byłabyś szczęśliwa?

Gość girl602
Myślałam że mnie wesprze, przytuli - powie że już wszystko dobrze... A on kazał mi wyjść z auta... Co mam zrobić????

Gość ooooooooooooooooomatulu!!!!!!
A po co mu powiedzialas? z tym kolesiem przeciez ci sie nie uklada od dawna... skad ten pomysl, ze tym razem zachowa sie na poziomie?

Gość girl602
Chciałam być szczera wobec niego... Bo chyba na tym opiera się związek??

Gość girl602
Nie pojawił się na umówionym spotkaniu... Gdy byłam już na miejscu napisał mi że nie przyjedzie...:(:(

Gość kei_bak
przynajmniej masz go z głowy

Gość bleitnooka24242
ale wy jestescie glupie. Po co sie szlajasz i zostawiasz drinki??

Gość girl602
Tylko że ja nie chcę go stracić... Ukrywałam to przed nim przez miesiąc..?? Myślicie że ma prawo się złościć na mnie i nie odzywać się?

Gość girl602
to był grill... W małym gronie (10 osób) u przyszłego męża mojej kuzynki... Nigdy nie pomyślałabym że może mi się coś takiego przydarzyć:(