Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostalgia_anioła

Moja matka zrobiła dziś coś wstretnego

Polecane posty

Gość nostalgia_anioła

Oddała 2 małe kociaki mojej kotki bez mojej zgody.Uważam,że były za małe,wiedziała doskonale że nie zgadzam się na oddanie ich,po prostu wzieła je i poszła,nie zdążyłam sie nawet z nimi pożegnać.Jestem wsciekła i smutna bo uwielbiałam je i strasznie mi ich żal i ich matki kiedy patrzę jak nie ma co ze sobą zrobić. Pomyślicie pewnie,że jestem głupia,ale już nawet nie chodzi o te koty,tylko o to,że ona musi mi zabrać każdą radosć,zeby tylko postawić na swoim :O Nienawidzę jej

Gość szkoda kotków
co za baba,chyba bym jej nakopał

Gość nostalgia_anioła
Też miałam na to ochotę :O Chciałabym sie na niej jakoś zemścić,tzn moze nie tyle zemścić,co pokazać jej,że przesadziła

Gość dzieko Twoja matka
musiala tak zrobic. Taka jest kolej rzeczy niestety no chyba ze chcialas miec cala hodowle kotow w domu. Fakt ze male kociaki sa strasznie slodkie i bardzo latwo jest je pokochac i dla Ciebie nigdy nie byloby dobrego momentu do oddania ich. Matka oszczedzila Ci lamentu i bolesnego pozegnania. Dobrze zrobila.

Gość nostalgia_anioła
Wcale nie trzeba by było ich oddawać,nie sprawiały żadnego kłopotu,ona sie w ogóle nimi nie zajmowała,zresztą 2 koty to nie tak dużo.Były jeszcze za małe,piły jeszcze mleko matki.Zresztą ja byłam w domu i kłóciłam sie z nią,a ona je spakowała jak rzeczy do pudełka i zaniosła :O Kiedyś już tak zrobiła gdy byłam młodsza i miałam świetnego małego pieska,uwielbiałam go,a ona go wydała jak byłam w szkole.Jej zależy tylko na tym,żeby mi zabrać wszystko co lubię :O Wredna małpa :O Chyba do końca życia sie do niej nie odezwę :O:O

Gość nostalgia_anioła
No świetna.A film oglądałaś?Słyszałam,że nudny

nie,filmu nie oglądałam,nawet nie wiedziałam że jest:P a to muszę kiedyś zobaczyć:P

Teraz czytałam komentarze osób które oglądały ten film i mówią że dobry:P No ale każdemu podoba się co innego:P