Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Zmierzch- Zaćmienie

Polecane posty

Własnie wrocilam z kina i jestem zafascynowana, co kolejna częśc to lepsza. Jednakże drażni mnie fakt, iz wiadomo, ze filmowa Bella bedzie z Edwardem, a mi się strasznie spodobal Jacob.. a wy co o tym sądzicie?

Gość zbok na fali
Edward i Jacob to brzydale a książka jest napisana takim językiem że nie da się czytać

Gość abzcKoralik
przeczytalam pierwsza i druga czesc tej sagi. film ogladalam tylko zmierzch i strasznie mi sie nie bodobal. a do seksu nie dochodzi bo edwrd jeszcze sie boi ze moze belli cos zrobic, w ksiazce nawet bardziej czuly poclunek belli go meczy(w sensie ze wampirza natura sie odzywa) ale w kolejnych czescich dojdzie do seksu a nawet bedzie dziecko

Gość abzcKoralik
a mi jakub tez bardziej pasuje:) tak z opisu ksiazkowego

nie dochodzi do seksu, gdyż edward ją zgniecie ;] i on chce , żeby bella nie miała grzechu, bo jest przecież wierzący ;] czytałam too w tamte wakacje chyba, mam nadzieje, ze w niedzielę, bedzie juz w necie, bo jak będzie mi się nudziło, to bym obejrzała ;D

Gość o rzeszty
ladna dziewczyna, ale powinnas nauczyc sie rozluzniac miesnie twarzy, bo masz taka spieta mine :) co do zmierzchu to wydaje mi sie, ze ja bym raczej nie miala cierpliwosci na takie baulenie, ale skoro innym sie podoba, to fajnie dla nich :) no ten chlopak muskularny jest apetyczny, ma przyjemna buzie, edward to szkarada jakich malo, chuderlak :D ale jacob jest (sadzac po zdjeciach) taki troche nieskazony mysla ... tzn. ten aktor ...

mi sie tylko Jacob podoba , tzn jego usmiech ;D Taki szerokiiii :D haha ktoś taki jeszcze ma ?;p haha

No bo ona będzie miała dziecko przeciez z Edwardem, niestety ostatniej częsci nie doczytałam ,gdyz była za głupia. Jak ona ta krew piła... za duzo bajki pf ;]

A mną rzuca o ścianę, jak widzę imię Jacob, albo jego twarz na ekranie. Nie znoszę go i bardzo się cieszę, że w końcu się odczepi od Belli :P