Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabOla

Przedwczoraj rzucił mnnie chłopak i od tego momentu nie zdążylam wytrzeźwieć...

Polecane posty

Gość jabOla

Pije już 3 dzień po rzad... nawet mnie nie rzucił, ale sie opbrazi, że piłam:D i sie najebsałam.. haha:D no i nie moge przestać pić:O źle mi bo go kocham a z drugiej strony topie smutki w alkoholu:O wkurzyłam sie na niego bo co to ja nie moge pic a on tak;| no sooryy ej poradżcie cos:O napisac do niego? odezwać sie? potraktował mnie jak szmate.. zablokował na gadu i w ogoóle smutno mi w chuj:O

Gość Marcinekkk12
zrobisz mi loda za piwo?

moj tez pil.. dlatego juz go nie ma:) alkohol w niczym CI nie pomoze kochanie, wez sie w garsc, wytrzezwiej i zastanow sie czy napewno CI na nim zalezy:)

Gość jabOla
zależy mi na nim ale ja raz sie napiłam na imprezie wtedy i o to mi strzelał fochy:O i prawie zerwał ale dalej sie nie odzywa:O to se pije zeby zabic smutki i lubie pic:O kocham go ale nie bede sie ponizac i pisac jak tak mnei potraktował:O Marcinekkk12 - nie:D

ja kiedys za dziewczyna pilem miesiac i zylem..po czym stwierdzilem ze nie warto;D fajnie wraca sie wspomnieniami;P

Gość Marcinekkk12
to za jabola zrób :P

Gość jabOla
kurwa:O my pare lat juz razem jestemy:O Marcinekkk12 - nie stać CIę na takiego:P

Gość Marcinekkk12
stac mnie na wszystko a nawet na ekskluzywna prostytutkę nie tylko taka pijaczke jak ty

Gość jabOla
Marcinekkk12 - to spierdalaj:P onanisto:D

Gość jabOla
poważne pytanie tu zadałąm:O ja po prostu lubie wypić kilka piwek sobie..:O a od wtorku? czy poniedzialku pije przez tą chamówe😭

Gość jabOla
husky - też pijesz?:O czy też Cie 'rzucił/a"?

Gość Madziulek_19
Zdrowie!

tez sie ktos na mnie obrazil, bo mysli ze narozrabialam po pijaku.. :( zle mi z tym :(

Gość jabOla
kurwa:O rano trzeba wstać:O życie jest kurewskie:O

Gość moge ci cos powiedziec autorko
?

Gość jabOla
husky - powodzenia! 3mam kciuki możesz powiedzieć - pewnie jestem dnem:D wiem:O

3 miesiace temu kiedy topiłam smutki w alkoholu tak jak ty niezle sobie zaszkodziłam.moj tez sie obrazil ze pije...piłam bo myslalam nie raz ze to pomaga.zagubiłam sie.piłam 2 miesiace dzien w dzien po rozstaniu..bolało.płakałam najebana jak bak...krzyczałam do lustra za co mi taka krzywde w zyciu narobil...chodzilam nakuta wszedzie.to po pubach, to po znajomych, to przed monitorem wgapiona w zdjecia z czasow kiedy 10 lat bylo przepieknymi latami razem z nim procz tych ktore zniszczyly moja psychike.to przez niego pilam nie raz...potem rozstalismy sie bo sie najebalam tak jak ty i wcale nic zlego nie zrobilam ale sie najebalam wiec mnie rzucil. i tak pilam 2 miesiace....ale do rzeczy.wyniszczylam siebie i organizm.chociaz nie chcialam tego ale po alkoholu spałam i wszzystko bylo inne.moglam wtedy wmowic sobie ze bez niego lepiej...ale guzik prawda...po tym jak przebudzilam sie miesiac temu z wielkim poczuciem beznadziejnosci i kacem moralnym zdałam sobie sprawe ze czas cos zmienic.chcialam zyc jak inni...nie plakac. odżyc.wstałam ale bylo za pozno...poszlam do lekarza na umór bo w nocy mialam dreszce,kolotanie serca,ataki placzu i paniki.wiedzialam ze trzezwieje ale ten stan trzyma mnie juz do dzis...przez alkohol nabawilam sie nerwicy i depresji a dodatkowo innych chorob. naprawde nie warto pic bo cos boli...serce bedzie bolalo bardziej jak oprzytomniejesz.wiem cos o tym.jak wytrzezwialam bylam juz w bardzo silnej depresji dlatego ze nie potrafilam przez to przejsc inaczej..jak inni..bez alko. byc moze da ci to jakas rade.wole napisac o tym niz scisnac to w sobie.przytrafilo sie mi cos zlego.naprawde.ale zwalcze to...bo chce i chce zapomnniec jak minal ten okres kiedy mnie dla swiata nie bylo.

ja tam wcale alkoholikiem nie jestem, wole określenie student :o

Gość jabOla
moge ci cos powiedziec autorko - chyba otwierasz mi oczy...:O kurwa.. moze nie straciłam jeszcze wszystkiego..? Chyba powinnam walczyć... to faktycznie nic nie daje bo jest ok póki pije i rano sie budze jest gorzej:O a potem znów pije zeby było lepiej, zeby nie czuć:O kurwaaaa:O

jeszcze ci dodam tyle ze moglismy inaczej sie rozstac ale na takiej kapie jakiej bylam nie potrafilam zrozumiec wielu rzeczy i wcale nie chcialam z nim rozmawiac bo przeciez jest fajnie bez niego. nie zaluje ze sie rozstalismy bo wiele mi w zyciu zrobil ale moglam przynajmiej inaczej to rozegrac..pokazac twarz i zachowac zdrowy rozsadek.alle nie moglam bo picie bylo w tym okresie lepsze.

Gość ja tez jutro egzamin
ale tez chetnie bym sie napila:D bo nic ta nauka mi nie idzie

Gość jabOla
ja teraz w sumie też stwierdzam ze mam go gdzieś:O a rano .. brakuje mi go obok:O

uwierz mi ze jesli wytrzezwiejesz wspomnisz moje słowa--- powiesz ze ,,jest gorzej'' na trzezwo swiat jest inny.bolec bedzie i tak ale zobaczysz ze z wioeksza siła.jesli nie dasz sobie czasu w trzezwosci by naprawde przecierpiec swoje to zgucisz sie.moze uda wam sie wszystko naprawic! mnie sie nie udalo bo zbyt wtedy kochalam alkohol.myslalam ze to pomoze.ale tak jak mowilam i tak musielismy odejsc od siebie tylko przez alkohol kosztem mojego zdrowia. teraz mi ciezko ale odzyskac zdrowie bo za nim placze tylko wtedy gdy budze sie nocą przez bezsennosc i mysle...gdzie on jest? nie ma go juz obok...nie ma juz .

eee to chyba nie ja. ja pije tak porządnie 3 - 4 razy na rok. a piwko przechyle 3 razy w mies ze znajomymi.

a teraz to tez mysle w sumie ze moglismy wiele naprawic.wiele.a nóż.tego juz sie nigdy nie dowiem.krzywdzil mnie ale chcial naprawic wszystko ..tyle ze ja wolałam pić niż go słuchac.

co to za facet, ktory w potrzebie i chorobie (alkoholizm to choroba) zostawia swoją kobiete. tchórz i egoista. powinien cie sila do lekarza zabrac czy cos..