Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana 89

Mój chłopak jest kłamcą!

Polecane posty

Gość zakochana 89

Witam. Na pewno jest wiele postów na podobny temat, ale chcę by mi doradzono z osobna. Chodzę z chłopakiem 4 lata- spotykamy się ze sobą codziennie, spędzamy wiele czasu. Chociaż oboje jesteśmy jeszcze młodzi, to wiąże wspólne plany na przyszłość- przecież nie po to chodzę z nim tyle lat by to po prostu się skończyło..... Z pozoru ta miłość wygląda jak sielanka, ale wcale tak nie jest, ponieważ JEST KŁAMCĄ!!Na początku naszej znajomości dowiedziałam się, że całował się z inna dziewczyną- no cóż odpłaciłam się w podobny sposób, ale później okazało się,że popisuje z innymi dziewczynami- smarkulami- dowiedziałam się o tym zaraz do nich napisałam i przestały pisać. Nawet już o tym zapomniałam,bo to już dawno było,lecz niedawno sprawdziłam jego komunikator internetowy- okazało się,że ma osobne konto, na tym koncie wpisana ma laskę jako tu cytuję "dup**nie" i jest napisane,że chce się z nią spotkać- oczywiście jemu to wszystko powiedziałam, a on że to wcale nie prawda,że sobie ubzdurałam itp- z ta dziewczyna też pisałam, napisała mi,że się z nim nie spotkała i że mam go olać. W ogóle nigdy bym sobie nie zdawała sprawy,że tak szczeniacko się może zadawać i w taki sposób podrywać dziewczyny....Co mam zrobić, skoro mnie kłamie- a zawsze mi powtarzał,że w związku trzeba sobie ufać pytał się czy mu ufam?? Dodaję iż tak jak wcześniej pisałam jesteśmy ze sobą 4 lata, moi rodzice myślą,że się pobierzemy. WYBACZYĆ MU CZY NIE??

Ja bym nie wybaczyła. Już wtedy na początku jak całował się z inną wątpię czy bym mu to darowała. Skoro tak się zachowuje ,oszukuje Cię mimo że od Ciebie wymaga zaufania i żebyś była z nim szczera w przyszłości może posunąć się dalej tzn.nie poprzestanie na pisaniu ,ale będzie się spotykał z laskami w realu i bardzo możliwe że Cie zdradzi o ile z takim podejściem jeszcze tego nie zrobił. Uważam że powinnaś z nim poważnie porozmawiać i postawić mu warunek : albo skończy z tym dziecinnym zachowaniem ,albo z wami koniec. Myślę że nawet jeśli z nim zerwiesz po pewnym czasie o ile nie od razu zda sobie sprawę że stracił kogoś kogo naprawdę kochał i pewnie będzie prosił o wybaczenie ,ale nie wiem czy dobrym pomysłem będzie znowu mu zaufać.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
no cóż widocznie nie jest zbytnio zadowolony ze zwiazku z toba skoro szuka innych w internecie:o co można zrobić? albo jakąś niesamowitą reforme zwiazku albo z nim zerwać..

Gość to nie bajka..
jakbym czytał o sobie:o jestem ze swoją 4 lata i ona też jest z rocznika 1989:p nie jestem z nią szczęśliwy a nie potrafie zerwać, boje sie o nią itp chcialbym żeby odkryła to że pisuje do innych dziewczyn na czatach i żeby odeszła ode mnie i miała satysfakcje ze porzuciła tego paskudnika w mojej postaci to by nas oboje uczyniło szczęśliwszymi🖐️