Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz nie gej

Wszyscy myślą że jestem gejem

Polecane posty

Gość Mateusz nie gej

Pomóżcie. Wszyscy myślą, że jestem gejem. Faceci są tego pewni i nawet często mi mówią "wiesz ja myślałem ze ty gejem jesteś". Dwa razy mialem sytuacje, ze np. w klubie ktoś mnie wziął za geja i dwóch facetów mi juz proponowało randkę. Nawet kobiety tak myślą. Ubieram i zachowuje się zupełnie normalnie, ale podobno mam bardzo gejowską twarz :( :(

Gość do 2 to nie 1

Gość głupiaCIZIA
wyslij mi fotke;) ocenie:)

Gość Mateusz nie gej
Nie, bo możesz akurat mnie znać. Wiadomo, że małe szanse na to, ale o by była dopiero wtopa gdybym wysłał nieświadomie jakiejś kumpeli... powiedz może z jakiej części polski jesteś, jak będzie daleko to może wyślę

Gość haker Roman
Drugi raz wyłącz kamerkę jak piszesz posta, przechwyciłem obraz i musze przyznać, ze jesteś w moim typie :*

Gość ejbisi
Może zapuść 3dniowy zarost, bródkę? A co to znaczy że się normalnie ubierasz? Może normalnie metroseksualnie?

dziwna sprawa... skoro ubierasz się normalnie, nie jesteś metroseksualny.. a twarz? jak wygląda niby gejowska twarz? skoro jesteś nieumalowany itp., to wszystko powinno być ok:) a może chodzi o to jak się poruszasz?? albo o ton głosu, com? ;)

Gość kei_bak
nie ma czegoś takiego jak "gejowska twarz". albo cie wkręcają albo chodzi o styl bycia lub ubiór