Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam....

Nietypowe ytanie do dziewczyn!!!!

Polecane posty

Gość Tak się zastanawiam....

Dziewczyny co byście wolały? Zajebiście przystojnego faceta, którego zazdrościłyby wam inne ale z charakteru nie bardzo, wybuchowego i często byście się kłócili czy brzydkiego, no powiedzmy mniej urodziwego a bardziej fajnego, z którym lepiej byście się rozumiały niż z tym pierwszym?

Gość Tak się zastanawiam...
Hmmm odpowiedź odpowiedzią a jak jest w rzeczywistości to wiesz ;)

Gość ja wole fajnego
Wybralabym Pana jak to nazwalas mniej urodziwego a takiego z ktorym dobrze sie rozumiem

Gość zalezy na jakim etapie
zycia jestes. i czy jeszcze kiedys trafisz na dobrego faceta :P

Gość Polak w Hameryce
I would chose the one with bigger dick! 🖐️

Ktoś jeszcze się wypowie??

Gość dfhhdhgdfghf
Ja bym chciała pana fajnego i urodziwego. Nie wiem, co to za glupie uproszczenia. Co to znaczy zajebiscie przystojny i co to znaczy "mniej urodziwy"? Poza tym wybuchowość nie świadczy jeszcze o jakimś "zlym" charakterze ani o tym, że sie z takim człowiekiem "źle rozumie" - to jest jedynie oznaka temperamentu.

To chyba zależy od dziewczyny/kobiety. Ja na przykład nie lubię zbyt przystojnych facetów ( nie żebym była brzydka:P). Po prostu nie znoszę konkurencji :p

Super twarz, niezbyt ciekawy charakter - odpada. Niezbyt ciekawa twarz, super charakter - odpada. Jestem bardzo wybredna i zwracam uwage na obie rzeczy tak samo.

Gość gio gio
a ja mam zajebiscie przystojnego, i zajebiscie kochanego:D ooo:D

gosialicious i reszta- najłatwiej wymagać od kogoś a same to co macie do zaoferowania równie zajebistą twarz, ciało i charakter? Tak piszecie,że każda ma (lub chce) przystojnego jakby tylu takich na świecie było, pffffff ;/ Zaraz uwierzę.. Może i macie jakiegoś, ale pewnie przystojny to on jest tylko dla was... :P

hehe jak już doświadczą wystarczająco upokorzeń i krzywd od tego ze złym charakterem to szukają tego spokojniejszego. taką konstrukcją jest kobieta. wypalają się z emocji, bo ile można? nie pałają jakąś wielką miłością do tego spokojnego, z czasem mogą zapałać. pokochać szczerze. są raczej z chęci posiadania kogoś, nie bycia samotną. "(...)zazdrościłyby wam inne" swoją drogą to jest to kretynizm którego nie mogę pojąć. partnerka jest dla mnie i nie obchodzi mnie czy ktoś mi jej zazdrości czy nie.

hehe jak już doświadczą wystarczająco upokorzeń i krzywd od tego ze złym charakterem to szukają tego spokojniejszego. taką konstrukcją jest kobieta. wypalają się z emocji, bo ile można? nie pałają jakąś wielką miłością do tego spokojnego, z czasem mogą zapałać. pokochać szczerze. są raczej z chęci posiadania kogoś, nie bycia samotną. "(...)zazdrościłyby wam inne" swoją drogą to jest to kretynizm którego nie mogę pojąć. partnerka jest dla mnie i nie obchodzi mnie czy ktoś mi jej zazdrości czy nie.

Gość skunk anasis
hahahahaha Gosialicoisu ty dziewczyno to masz dopiero wymagania....wybredna jestes nie powiem, tylko na tych fotkach, ktore masz w stopce nie spoglada na mneiezadna miss siwata tylko solarniana laleczka z duzym nosem....sorry za szczerosc, ale jesli ktos wymaga zlota a sam ofiaruje tombak to gdzie tu sens???? Ja wybieram faceta mniej urodziwego a za to z zajebistym charakterem...taki wybuchowy adonis to moze dobry na chwile a na dluzszy zwiazek to odpada..

Gość do skunk anasis
ale dojebałaś :D:D hahahah praFda

Gość gio gio
zalezy na jakim etapie- w moim przypadku niestety albo stety maz jest przystojny i kochany.. a skad wiem? bo nie ma baby ktora by sie za nim nie obejrzala, jak pokazywalam jego fotke kolezankom to kazda robila wow, to na prawde twoj maz.. jak przychodza do nas to z nim flirtuja, generalnie zachowuja sie jak slodkie idotki..kiedys przyszlam do pracy i taka jedna do drugiej.. boze wiesz co.. poznalam ( moje imie) meza:D mnie to smieszy:D i jeszcze jedno do pieknych blond wlosych solarek nie naleze..

gio gio poka fotke męża :)

Gość doopka niezla
standardy kazdy miec moze, bez wzgledu na to jak wyglada!!!!

Gość codziennie na solarium
buhahaha standardy kazdy moze miec..no tak.. to tak jakby miec w kieszeni 100zl i pojsc kupowac mercedesa

Gość codziennie na solarium
buhahaha standardy kazdy moze miec..no tak.. to tak jakby miec w kieszeni 100zl i pojsc kupowac mercedesa

Gość doopka niezla
beauty is in the eye of the beholder

Gość gio gio
nie:) nie bez zgody meza:)

Zapytaj go, może się zgodzi pocieszyć czyjeś oko ;)

Gość gio gio
zapytam jak wroci z pracy;)

Gość do gio gio
Moze i mezus przystojny ale jezeli jest na twoim poziomie rozwoju umyslowego to jest glupi jak but :D Ja juz bym na niego nie poleciala :P

A co chcesz od gio gio? Dawaj zdjęcie, bo zaintrygowałaś! :)

Gość gio gio
do gio gio, hmm na jakiej podstawie twierdzisz ze mam niski poziom rozwoju umyslowego... ?:) pozdrawiam sfrustrowana pania:D ;)

Zawsze chcialam przystojniaka z fajnym charakterem i zawsze ich mialam. I teraz tez bede miala. Srednio mnie interesuja wasze opinie na temat mojego wygladu wiec nara ;).