Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka z Czołgu

Co mu się nagle stało??

Polecane posty

Gość Lidka z Czołgu

Jesteśmy razem od 5 lat i szczerze mówiąc w łóżku było nam beznadziejnie. sex raz lub dwa razy w miesiącu, a dodam że oboje jesteśmy jeszcze młodzi. Ostatnie 3 tygodnie były ciężkie dla naszego związku i padło dużo przykrych opinii, słów które nie powinny były być wypowiedziane, rozstaliśmy się na kilka dni, ale wkrótce pogodziliśmy się. Nagle jemu znikąd przyszła nieposkromiona ochota na sex. Kochamy się po 3-4 razy dziennie, a jemu staje jak dzieciakowi, nie mogę go zwyczajnie za rękę złapać, żeby mi nie powiedział że mu zaraz rozporek pęknie. Budzę się rano przy nim, a on już jest gotowy. Nie mówię, że ta nowa sytuacja mi się nie podoba, ale po prostu się martwię, bo on zachowuje się inaczej. Wytłumaczcie mi, bo za dużo myślę nad tym. Nie wiem czy zaczął łykać magiczne niebieskie pigułki, czy może mnie zdradził, gdy mieliśmy przerwę, czy robi to, bo boi się mnie znów stracić czy co?? A może powinnam przestać się martwić?? Moze to przez te 5 lat coś go blokowało?? Plisss, pomóżcie, bo mnie to zadręczy...

Gość Rudaaaaaaaaaa
A co tu sie martwić, każdy ma prawo się zmienić. Lepiej w tą styronę niz jakby nie bylo seksu wcale :-P