Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca weny piękna

COLAFIT co TO i jak TO działa

Polecane posty

Gość poszukująca weny piękna

Hejka mam pytanie czy ktoś zażywał KOLAFIT ? w internecie znalazłam parę stronek www. ale mam zastanawiam się czy to faktycznie działa ponieważ jest dość drogie i jeżeli mam kasę wywalić w piach to wolałabym tego jednak nie robić. jeżeli ktoś stosował to proszę o opinię, może ktoś zna tańszy i skuteczny zamiennik dokładniej chodzi mi o skórę mam resztki trądziku, połamane paznokcie i suche włosy, dość dawno zmieniłam dietę na zdrową uprawiam sport i szukam dobrego suplementu diety, ten mi bardzo zachwalała Pani w aptece, ale już tyle cudownych specyfików jadłam, że dnia nie starczy na wyliczanie. w dole napisałam link do pierwszej lepszej strony, ponieważ przeważnie wyrzucamy opakowania, żebyście wiedzieli o co mi chodzi pozdrawiam http://ekozdrowie.abc24.pl/default.asp?kat=29185&pro=262095 Ps. to nie jest post sponsorowany.

Gość dostaniesz
daj sobie spokoj z tymi wszystkimi nowinkami,to wyscig firm farmaceutycznych,kup sobie najprostrze tabletki pokrzywy do tego pij hebatke ale nie ekspresowa tylko taka sypana,,ludzie zapomnieli o rodzimych prostych tanich ziolach,ktore tak korzytnie wplywaja na wlosy,skore i wiele innych jakim jest wlasnie ziele pokrzywy w roznej postaci,pijemy pokrzywe od kilku miesiecy,to naprawde wspaniale ziolo,poprawia ukrwienie,nadaje piekny polysk wlosomzapobiega potliwosci,wzmacnia jedrnosc skory,reguluje przemiane materii i wiele innych cennych dla zdrowia zastosowan. Kosztuje grosze w porownaniu z tymi przereklamowanymi suplementami,a dzialanie ma naprawde zaskakujace.