Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sivebeack

Jak odzyskac kobiete

Polecane posty

Gość Sivebeack

Celowo pisze na portalu przeznaczonym dla kobiet, licze bowiem na szczere wypowiedzi. Moja historia jest banalna, chociaz moje serce tego banalu jakos nie dostrzega. Bylem z kobieta okolo dwa lata... bywalo roznie. Byly rozstania i powroty. Przy okazji jakiejs klotni powiedzialem jej, ze coraz barzdiej jestem przekonany ze nie jest nam po jednej drodze. Dodatkowo ukrywalem pewien fakt z mojej przeszlosci. Ona nie poddawala sie i zabiegala o mnie, ja zdecydowanie mniej. W koncu jedno jej wyjscie i spotkanie z facetem... wszystko sie zmienilo. Wrocilem z wyjazdu sluzbowego po ponad 3 miesiacach (bywalem w miedzyczasie takze) . Moja kobieta kazala mi sie wyprowadzic, mieszkalismy razem jeszcez przez tydzien. Teraz od ponad tygodnia osobno. Kocham ja i chcialbym ja odzyskac. Nie umiem odniesc sie do sygnalow, jestem zaslepiony. A fakty o ile je dostrzegam sa takie ze. Spotyka sie z innym, nie wiem jaka to jest znajomosc. Potrafi jednak zadzwonic do mnie o bardzo pozno i zapytac o jakas banalna rzecz. W rozmowie powiedziala ze chce byc sama, zebym pozwolil jej oddychac. Wysylalem jej e-kartki, wysylalem jej Kwiaty, w dniu mojej wyprowadzki caly pokoj zasypalem rozami a na stole zostawilem wielka wiazanke z kwiatow polnych. Staram sie nie narzucac... raczej czekac na jaj ruchy. Prosze powiedzcie co moge zrobic by ja odzyskac. Sivebeack

Gość Sivebeack
Prosze o bardzo szczere wypowiedzi bez slodzenia.

Gość no coz w koncu
trafila na takiego ktory o nia zabiega, wiec nawaliles ;-)

Gość Sivebeack
Wiec stare powiedzenie. Nie wiesz co robic, nie rob nic. Nie powinienem zabiegac tylko raczej czekac. Byc moze.

Gość cajou
Daj jej spokuj, skoro przez 2 lata sie nie starałeś, to nigdy nie bedziesz tego robił, a to co przezywasz teraz to zwykła zazdrość, ponieważ pojawił się rywal. Nie zależy Ci na niej, nie zależało i nie będzie zależało. niech bedzie szczesliwa z takim, ktoremu na niej zalezy.

Gość Sivebeack
I JESZCZE JEDNO, JA WCALE TAK BARDZO NIE ZBIEGALEM O NIA... WIEC.

Gość Sivebeack
KIEDY BYLISMY RAZEM NIE ZABIEGALEM O NIA. tROCHE TERAZ PO ROZSTANIU, PRZEKAZYWALEM JEJ ZNAKI SYGNALY. kWIATY, LISCIKI...

Gość no coz w koncu
zabiegac to miales wczesniej a nie teraz kiedy znalazla kogos kto to robi, nie sadzisz? nie rozumiem facetow, najpierw olewaja, zalezy im mniej a jak kobieta znajdzie sobie innego to stwierdzaja ze jednak kochali :o co teraz zrobic, przeprosic, powiedziec ze zalujesz, a jak juz to zrobiles,to czekac. moze jeszcze zmieni zdanie.

Gość Sivebeack
Dziekuje za opinie. rzeczywiscie nie wiele moge zrobic ...moze jedynie przeprosic i czekac.

Jest takie powiedzenie: "Szczescie przychodzi do tego, kto spi i czeka", i ono jest bardzo na czasie, dla Ciebie 🖐️

Gość fujara12
sive.... A może wystarczy po prostu porozmawiać. Powiedzieć jej, że głupi byłem, że ze znaków to znam tylko te dymne co Winetou wysyła, że bez niej ten świat jes do bani, że bez niej to ty jesteś przegrany, że bez niej to nie ma słońca w całym mieście, że tylko ONA jedna jedyna nadaje ci sens życia, bo Ona jest twoim oddechem, a jej oczy są takie śliczne jak się śmieje, a te dołeczki na jej policzkach są takie urocze i żadna inna takich nie ma, I w ogóle to ONA to cały twój świat...... itd. Ukłęknij przed nią na środku miasta niech ludzie się śmieją, i powiedz że tak będziesz klęczeć aż zobaczysz uśniech na jej buzi, Mów do NIej, rozmawiaj z nią, podziwiaj jej włosy na wietrze, tylko jej o tym mów, mów i cały czas mów. Niech ona cię słyszy a nie domyśla się twich sygnałów, bo sam ich nie rozumiesz. Ona musi to zobaczyć i usłyszeć to zaklęte słowo KOCHAM czyni cuda a dodaj że bez niej ten cały śiat jest do dupy. MIłość CI wszystko wybaczy, bo miłość mój miły to Ja ..... To bardzo stara piosenka którą śpiewał Mieczysław Fogg.

Gość zapach pomarańczy...
"MIłość CI wszystko wybaczy, bo miłość mój miły to Ja ..... To bardzo stara piosenka którą śpiewał Mieczysław Fogg." Tą piosenkę śpiewała Hanka Ordonówna:)

Gość fujara12
Hej pomarańczko. Fogg wylansowałtę piosenkę i była jego na wieki, Ordonka zaśpiewała ją w filmie i też weszała do jej repertuaru. Natomiast dla Fogga była to bodaj trzecia samodzielna piosenka po odejści z churu Dana, ale to jest chyba nieistone. Istona jest rozpacz autora postu Jako dziadek całuję cię w czułko pomarańczko

Gość zapach pomarańczy...
"Miłość ci wszystko wybaczy - piosenka, znany polski szlagier, który powstał w 1933 roku. Utwór został napisany specjalnie dla filmu Szpieg w masce, cieszącego się rekordową frekwencją w kinach. Muzykę skomponował Henryk Wars, a słowa sygnowane pseudonimem Oldlen napisał Julian Tuwim. Zaśpiewała go w nim Hanka Ordonówna i wkrótce piosenka stała się jej artystyczną wizytówką. Potem "Ordonka" często przypominała piosenkę w teatrzyku Małe Qui Pro Quo. Tytuł Miłość ci wszystko wybaczy nosi także film biograficzny o Hance Ordonównie z 1981 roku. Piosenkę można też usłyszeć w filmie Lista Schindlera. Piosenka ta stała się znana światowej publiczności dzięki filmowi Lista Schindlera." Pozdrawiam dziadka 'fujarę12';) Ale masz rację, ważne, żeby autorowi topiku pomogła ta piosenka:)

Gość fujara12
Pomarańczo, sorry, masz rację. ale piosenka jest wspaniała może autor powinien swoją wybrankę zaprosić na jakieś ckliwe Love story, gdzie para się rozstaje, bo wciska się ten trzeci i wtedy okazuje się że to był palant. A ten pierwszy to ten jedyny, wymażony, wyśniony ..... Żeby tylko dała się zaprosić na taki film i chciała z nim iść. Żeby chociaż chciała z nim porozmawiać. Żeby..........

Gość Sivebeack
Mineo troszeczke czasu od mojego wpisu... Coz, prawde poeiwdziawszy poddalem sie, nie moge koncetrowac mojego zycia na tym zeby odzyskac milosc. Musze pracowac i normalnie funkcjonowac. Nienrobie juz nic w kwestii odzyskania swojej milosci... czekam na to co przyniesie czas... a on jesli nie przyniesie powrotu to przyniesie ulge i zapomnienie. Umawiam sie z przyjaciolmi nie stronie od innych kobiet... zyje zwyczajnie. Mysle ze romatyczna kolacja i kwiety oraz wyznania na srodku ulicy niczego nie zmienia. Mysle ze lepiej zachowac sie jak facet, podniesc glowe i pojsc w inna droga, a kto wie moze moja i jej droga jeszcze sie kiedys skrzyzuja. Dziekuje za rady pozdrawiam wszystkich

Gość niebieskie piórko
Szkoda, że się poddałeś. Dla mnie to znaczy, że tak na prawdę jej nie kochałeś, skoro nie chce Ci się o nią powalczyć, powiedzieć jej i POKAZAĆ jak bardzo ją kochasz i jak bardzo Ci jej brak. Widać to nie była z Twojej strony prawdziwa miłość.

Gość gość
Ja w takiej sytuacji zamowile urok milosny i odnioslo to skutek, dziewczyna wrocila.

Gość gość
do gościa z 00:44 - tylko...na jak długo ? :D

Gość gość
napisz skąd zamawiales, tez mam problem jak ją odzyskać!

Gość gość
Zamawiałem z tej strony http://magicznerytualy.pl A co do tego na jak długo, to ja to zamawialem z 1,5 roku temu i dziewczyna jest ze mną do dzisiaj.

Gość gość
Gdy się kogoś kochało nie ma żadnego sposobu by zapomnieć! Tylko czas moze uleczyć rany.. Wiem coś o tym, byłam 3 lata z chłopakiem a potem zostałam porzucona. Czułam się strasznie, nie mogłam jeść, spać.. Czułam że nie mam dla kogo żyć. Nie dałam jednak za wygraną. Zdecydowałam się zamówić urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl . Na efekty czekałam dwa długie miesiące, ale najważniejsze że się udało. Ukochany wrócił i znowu czuję szczęscie.

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią sivebeack, trzeba żyć swoim życiem, a nóż Wasze drogi się skrzyżują. A jak nie to może poznasz inną z którą będziesz szczęśliwy.