Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnuuuuuula

parada gejów 17 lipca

Polecane posty

Gość zapierniczają w sukienkach
chyba księdza nie widzieliście :P tak homoseksualizm bardzo was boli dobry psycholog by się tu dopatrzył dwóch rzeczy 1. sama czarna jesteś lesba tylko żyjesz w ciamciarowie i boisz się przyznać 2. debilizm wtórny - gorszy bo nieuleczalny

Oczywiście że mnie gorszy. Czy gej czy hetero nie powinien wystawiać dupy na ulicy. Widzisz różnica jest taka, że gdyby nie parady homo żyli by sobie spokojnie, a tak wzbudzają większą nienawiść. Niech mają swoje bary, swoje imprezy itp. Ale z jakiej racji wychodzą na ulice machając swoimi pis... ? Jestem pewna że gdybysmy my hetero zrobili paradę świecąc piczkami i gołymi zadami też by się to wszystkim nie podobało.

Oczywiście że mnie gorszy. Czy gej czy hetero nie powinien wystawiać dupy na ulicy. Widzisz różnica jest taka, że gdyby nie parady homo żyli by sobie spokojnie, a tak wzbudzają większą nienawiść. Niech mają swoje bary, swoje imprezy itp. Ale z jakiej racji wychodzą na ulice machając swoimi pis... ? Jestem pewna że gdybysmy my hetero zrobili paradę świecąc piczkami i gołymi zadami też by się to wszystkim nie podobało.

Gość dfgdfsg
to nie będzie parada gejów tylko zwykłych, pospolitych pedałów. normalni geje się nie obnoszą ze swoją orientacją, nie pokazują wszędzie jacy oni są inni i specjalni.

Gość znudzonanaanna
Widzice strony sa dwie ani Wy nas nie przekonacie ani my Was. Ja osobiscie nie jestem katoliczka ani muzulmanka ani czym kolwiek innym. Nie wierze w Boga jestem za akceptacja i za wyzej wymieniona aborcja tak ze . A rowniez eytanazja czy pozwoleniem na zmiane plci. Jestem za tym co sprawia ze ludzie sa wolni i szczesliwi. Natomiast wierze w karme i wiem ze jesli dajesz nienawisc to ona wczesniej czy pozniej do Ciebie wroci:)

Gość znudzonanaanna
A co do kosciola to moj ojciec pracowal u ksiedza (remont) ktory przynosil do kazdej wyplaty litre i pieprzyl od rzeczy. Mowil ze dobrze ze jest lato dziewczyny sie skapiej ubieraja mozna popatrzec i nie tylko... ojcie zapyytal czy mu wolno tak myslec i mowic. A on mowi myslec mowic i co wiecej bo z kazdy jest tylko czlowiekiem i ma prawo popelniac grzechy a zkazdego grzechu mozna sie wyspowiadac. I mozesz mi w to wierzyc albo nie ale ja mam o nich zdanie wyrobione. Znalam i ksiedza z powolania ktory byl zlotym czlowiekiem ale tych zepsutych jest mnostwo. Jak wsrod normalnych ludzi sa zli i wspaniali.

Ja wierzę w Boga ale nie bronię księży ani nie uważam by mieli być inaczej traktowani niż my. Są w śród nich pedofile jak i w śród zwykłych ludzi. Nie ma we mnie nienawiści do homoseksualistów ale w żaden sposób nie mogę popierać czegoś co uważam za złe.

Gość znudzonanaanna
Nikt nie oczekuje ze bedziesz to popieral. Wystarczy tolerowac i nie gadac takich glupot jak czarna. Kazdy ma swoje poglady i nikt ich nie zmieni Ty masz swoj i ja to szanuje bo nie mozna wymagac od ludzi by kochali geji czy cieszyli sie na ich parade. Ale nie mozna tez mowic ze to choroba albo ze dzieci sie napatrza i tez tak beda robic:p

Gość skoro jesteś katoliczką
Ty co z zasadami żyje to każdego człowieka traktuj jednakowa "Kochaj bliźniego swego jak siebie samego" homoseksualista jest Twoim bliźnim według Twojej wiary - kochaj go więc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Czarnuuuuuula
znudzona sama mi mówisz co mam mówić, a co nie. Też jesteś nietolerancyjna. Sama sobie zaprzeczasz! Naucz sie też poprawnie odmieniać gejów (geji, hehe), ach przepraszam, że tym razem to ja nie jestem tolerancyjna A tak poza tym to ludzie tworzą Kościół, a Wy odwróciliście się od niego tylko pod głupim pretekstem, że Księża plotą średniowieczne głupoty i są zboczeni! Wszystkich wrzucacie ich do jednego wora!

Gość znudzonanaanna
Zworcilas uwage ze ja jestem nietolerancyjna jestem bo mozesz miec swoje poglady ale nie mozesz nazywac ludzkiej natury choroba ! Bo ranisz kogos kto nic zlego nie robi! A ja nie odwrocilam sie tylko przez to od kosciola tylko tez przez ludzi takich jak Ty i gorszych jak piszesz Kosciol to ludzie to ja dziekuje za taki kosciol z takimi ludzmi. W boga tez przestalam wierzyc jakies 2 3 lata temu albo dopiero wtedy zaczelam sie zasntanawiac nad tym czy wogole wierzylam.

Gość znudzonanaanna
Ja rowniez za takie staroswieckie poglady jak zabranianie chocby invitro nie mowie juz nawet o aobrcji czy innych bardzij kontrowersyjnych tematach.

Nie mogę kochać homoseksualistów, kobiet dokonujących aborcji i żadnych innych zboczeń. Nie każe ich mordować, nie pluje im w twarz bo w przyszłości zapłacą i tak za swoje grzechy.

Gość znudzonanaanna
Idac waszym tokiem myslenia to Ci nie tolerancyjni zaplaca za nienawisc jaka z nich bije. Ja wierze w karme ale nie uwazam zeby homoseksualizm byl zlem . Natomiast plucie jadem na ludzi innych niz ogol napewno jest nim.

Gość a ja nie 111
Tolerancja i akceptacja to swa różne słowa i dwa różne znaczenia. Można tolerować, ale nie akceptować.Osobiście mi te parady nie przeszkadzają, nawet jak będę na to patrzeć, to nie znaczy, że raptem stanę się lesbijką... Natomiast stanowczo nie lubię Katolów, którzy widzą źdźbło trawy w oczach innych, a nie widzą belki w swoim oku. Poza tym podobno jest przykazanie" Kochaj bliźniego Swego, jak siebie samego". A przecież widać, jak Katole kochają innych, jak nie tolerują inności, jak wielkimi miłośnikami są. Aż mnie to przerażą, dobrze że nie jestem Katolikiem ani Katolem.